8.3
7.6

KeukenFrans & Regionaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Shanti8 Shanti8 1 februari 2012

Zijn bij toeval terecht gekomen bij de Perpermolen.Maar wat een smaak sensatie op je tong. Nog nooit zulk lekker eten gegeten. Bediening was super zeer persoonlijk sfeer uitstekend. Raad het echt iedereen aan. TOP TOP TOP !! Complimenten voor de kok! Heb nog nooit een review ergens ingevuld, maar dit moet iedereen weten!!

Joke14 Joke14 19 december 2011

Wat er uit springt is de prijs/kwaliteit verhouding. Prima verrassingsmenu met nog amuses en een pré dessert.
In menig restaurant dineert men veel duurder voor wat men krijgt dan bij de Pepermolen. Bediening heel prettig. In één woord: een aanrader. Zeker voor degenen die houden van een verrassingsmenu.

Abcoude Abcoude 24 oktober 2011

Op aanraden van vrienden zijn we afgelopen zaterdag bij De Pepermolen gaan eten. Hier hebben we een heerlijk wild menu gegeten. De amuses maakten wat compleet was, zo mogelijk nog completer. Een aanrader voor iedereen die van dineren op culinair niveau houdt.

cds cds 16 juni 2011

Afgelopen zaterdag heerlijk 4-gangen verrassingsmenu gegeten. Lekkere hapjes/amuse tussendoor en een origineel pré dessert. Werd ook rekening gehouden met wat je wel/niet mag eten als zwangere vrouw, heel attent.

Klein restaurantje, goed bereikbaar op grens van woonwijk/centrum, qua aankleding doet het wat ouder aan, terwijl de gerechten zeer verfrissend, verzorgd en aansprekend zijn, ook voor wat jonger publiek. Zeer vriendelijke ontvangst. We komen zeker nog eens terug!

aadgroenheide aadgroenheide 3 juni 2011

Een heerlijke ervaring was het 6-gangenmenu! We hebben met vier personen een culinaire avond beleefd. Fijn was het dat een andere fles wijn werd opengemaakt i.v.m. de smaak van één van de gasten. Bediening was professioneel en erg gastvrij. Wij komen zeker terug.

Geef zelf je mening over De Pepermolen

MaandagGesloten