1 2 3 4 ... 8 ouder »

carena carena 14 mei 2012

De eerste paar keer dat we er hebben gegeten was het heerlijk en goede bediening maar we merken dat het steeds minder wordt. Bediening is niet zoals het hoort. 1 wijnjongen is ok maar die anderen acteren overdreven vriendelijk maar het is te merken dat ze geen zin hebben in gasten. Als je ze nodig hebt, doen ze alsof ze je niet zien. En koffie kun je vanaf een bepaalde tijd niet meer bestellen. Smoesjes als de koffiemachine is stuk, trap je niet meer in na de zoveelste keer. En dan niet eens een kop thee aanbieden van het huis als ze geen koffie hebben. Welk restaurant heeft nou geen koffie?! En dit is niet bij 1 keer gebleven.

eve1985 eve1985 27 april 2012

Voor 't eerst in deze prachtige zaak gegeten.
we hebben heerlijk gegeten! ondanks de behoorlijke drukte werden we keurig geholpen door ons gastheer.
Wijn-spijs combi was goed. vooral de wagyubeef en kreeft waren voortreffelijk.
We komen zeker vaker terug!

laura12 laura12 9 april 2012

Een sfeervol restaurant met jong en enthousiast personeel. Wij kozen voor het 4 gangen menu met aanvullend een portie Waygu. Alles was perfect klaargemaakt, de wijnen pasten ook erg goed bij alle gerechten. Wij komen zeker terug!!

nassihanni nassihanni 18 maart 2012

Komen hier 2 keer per jaar genieten van heerlijk Aziatisch eten en opeens zijn de bijzondere smaken en correcte bediening "weg". We moesten lang wachten op de wijn, tussen voor en hoofd gerecht. Wijnglas wordt tijdens diner weg gehaald en na dessert worden we "aangemaand" om snel over de koffie te beslissen, omdat de machine schoon gemaakt gaat worden. Verder was de smaak en kwaliteit van het vispotje erg matig en niet bijzonder.

Angeles Angeles 16 maart 2012

Wat een topper dit restaurant... Leuke wijnkaart ook! Ga hier zeker weer snel eten.bediening ook erg correct en vriendelijk. Over een karaf kraanwater werd ook niet moeilijk gedaan, dat zie je wel eens anders. Kortom echt een aanrader!

davpam davpam 3 maart 2012

Zonder twijfel eet je hier heel lekker. Interessante gerechten, uitstekende ingredienten (het vlees smelt op je tong), goede ambiance en bediening. Mijn enige klacht betreft de wijn. De wijnkaart zelf is fantastisch en ze bieden een arrangement aan dat heel mooi bij de gerechten aansluit, maar- er wordt karig geschonken tegen een stevige prijs. Ik vind het niet fijn om 6 Euro 50 voor een klein glas wijn te betalen als ik zie dat een hele fles maar 30 Euro kost. Desondanks eet je hier uitstekend en ik zou hier toch wel terugkomen.

jayda jayda 19 januari 2012

een van de beter restaurants in amsterdam. Hier 2 maal gegeten, het vlees zo zacht, smelt werkelijk op je tong. Eten ziet er prachtig uit, bijna zonde om op te eten. Ze hebben sinds ik er voor het eerst kwam (4 jaar terug) nog steeds dezelfde menukaart, but then again, de kaart is op en top......en dan het nagerecht, een warm taartje van puur chocolda ijs met kokos.......absoluut een aanrader.......

DGRN DGRN 18 oktober 2011

Op maandagavond met 7 personen gegeten. Behoorlijk druk in deze grote zaal met 110 couverts. Verschillende menu's van 3 tot 5 gangen. Wij lieten alles aan de chef over en vroegen een degustatie van voor- en hoofdgerechten. De linzen met kalfstong en gember is absoluut een aanrader! Prettige bediening.

ed12 ed12 6 oktober 2011

We hebben hier uitstekend gegeten voorafgaand aan een concert in het Concertgebouw. Er werd goed rekening gehouden met het feit dat we op tijd wegmoesten. Voedselallergie was geen enkel probleem.

msg msg 28 september 2011

Absoluut erg lekker. De bediening is attent, de ingrediƫnten zijn van uitstekende kwaliteit, en de gerechten heerlijk. Niet te zwaar, dus ideaal om er voor een bezoek aan het Concertgebouw te gaan eten.

1 2 3 4 ... 8 ouder »

Geef zelf je mening over Chang-i