6.7
7.2

Reserveer nu

1 2 3 4 ... 11 ouder »

smulpaapje68 smulpaapje68 1 april 2012

Een goede service, heerlijk eten, leuke ambiance. Het dessert wat we kozen bleek op te zijn, we kregen voor t zelfde geld een grand-dessert.. super! Ik kom hier gauw weer.

Ingeborg010 Ingeborg010 31 maart 2012

Sfeervol eten in een karakteristiek restaurant. Op een van de mooiste plekken in Rotterdam. De dagverse vis, zwaardvistonijn, paste precies bij de entourage, daar aan de Veerhaven. Evenals de oesters en de bisque van krab. En dan is het nog niet eens zomer. De bediening is attent en snel, de wijnen een genot. We gaan snel weer terug.

lekkerbekje19 lekkerbekje19 21 maart 2012

afgelopen maandag weer bij Loos gegeten, gelukkig gereserveerd, want de zaak was tot op de laatste tafel bezet.zeer professionele en vriendelijk bediend door een wat oudere man, die duidelijk wist waar hij mee bezig was. ook goed wijnadvies gekregen bij onze gerechten, die ook zeer smakelijk waren.
de ´jonkies´in de bediening leken ons, waarschijnlijk door de drukte, een beetje te stressen.
desondanks een geslaagde avond, we komen snel weer terug
Nico

ericlisette ericlisette 10 maart 2012

Gisteravond met 3 collegas geborreld en gegeten bij Loos. Gezellig druk. We namen alle vier het dagmenu, bestaande uit vier gangen. Niet heel goedkoop (36.50), maar wel goed. Bediening correct. Prima avond, ik kan Loos zeker aanbevelen!

k-d-r k-d-r 9 maart 2012

Wit gedekte tafels die niet te dicht op elkaar staan; correcte professionele bediening. Mooie kaart; uitstekend gegeten.

FenW FenW 2 maart 2012

2 keer per jaar rijden we naar Rotterdam om te genieten van de leuke sfeer in het Restaurantgedeelte. Wij waardeerden de kundige bediening, de achtergrond info over de wijn en het eten en het enthousiasme van de crew. Geen idee wat er mis is, na een half jaar kwamen we vanavond weer eens genieten. Althans, dat was de bedoeling. Al bij binnenkomst viel het ons op dat het behoorlijk rustig was in het restaurant gedeelte. We werden half geïnteresseerd ontvangen door iemand en even later meldde zich een vriendelijke jongedame om de bestelling op te nemen. Zoals gezegd: vriendelijk en vol goede bedoelingen maar totaal geen kennis van de gerechten en wijnen. Er hing een sombere sfeer, alsof de zaak economisch op instorten stond?? We informeerde bij de mannelijke collega wat er aan de hand was. Andere eigenaar misschien? Dat bleek niet het geval, de jongedame stond er net en werd ingewerkt, ze stond normaal in het eetcafe gedeelte. De enthousiaste bemanning die we gewend waren, wahier niet mees nergens te zien. Het lege wijnglas werd niet opgemerkt, we moesten expliciet vragen om het aan te vullen. Ipv de extra attentie nav onze feedback, leek de meneer van de bediening nog meer in zijn schulp te kruipen en liet zich niet meer zien. Bij het afrekenen moesten we zelf onze jas uit de garderobe halen. Jammer, wat een sfeerloze avond. Ik vrees dat men ons niet meer ziet...

jaco1 jaco1 27 februari 2012

Vorige week echt super gegeten en ook de bediening was niets op aan te merken. Voorgerecht oesters, gebakken mosselen, kippenleven; hoofdgerecht ossenhaas, eendebout; nagerecht: cardemon ijs met baklava. Het was allemaal top, ook de wijnsuggesties. En ook voor een redelijke prijs. Complimenten!

Staten Staten 30 december 2011

Restaurant Loos is een prettige plek om te dineren. Het ligt op een van de mooiste plekken in Rotterdam. Het restaurant ziet er goed uit en de tafels zijn goed gedekt. Wij vonden de bediening heel plezierig. Het werd voor ons driemaal het goedkoopste menu (Menu 1). Het eten was in een woord fantastisch. Vooral de eend was bijzonder goed. Ook het toetje (drie smaken creme brulee) vonden we een leuke vondst, en echt heel lekker. Loos is absoluut een echte aanrader!

pietervanlieshout pietervanlieshout 9 november 2011

Afgelopen maandag even voor het concert van Adamo naar Loos.
Wat een arrogantie en wat een gast-onvriendelijk beleid.
We wilden voor, hoofd, en na in het a la carte eten gedeelte eten. Maar een van ons beide
(liefhebber van lamsbout) wilde graag als hoofdgerecht de lamsbout, die als dagschotel was aangemerkt op het bord in de zaak .
Eerst even gevraagd of we de lamsbout van het bord geserveerd konden krijgen in het restaurant- gedeelte.
Dit kon niet. Heb gevraagd of het evt wel zou kunnen tegen een meerprijs. Was ook niet mogelijk.
Toen maar gevraagd of alles niet in het Café gedeelte kon worden geserveerd. Was ook niet mogelijk.
We hebben beide diverse restaurants gehad en begrepen van deze starre houding in een bijna lege zaak helemaal niets.
Hebben onze portjes afgerekend, en ergens anders gegeten.

J_E_B J_E_B 3 juli 2011

Het interieur zag er goed uit en de bediening was vriendelijk. Een goede indruk, totdat we twee vegetarische schotels bestelden. De meeste ingredienten hadden een nare, chemische bijsmaak. We hebben de schotels bijna volledig laten staan en bij de bediening aangegeven dat het niet gesmaakt heeft. Ze zouden dit doorgeven aan de keuken, maar er werd verder niets mee gedaan.We hebben de volledige rekening betaald. Erg teleurgesteld zijn we vervolgens bij een ander restaurant gaan eten.

1 2 3 4 ... 11 ouder »

Geef zelf je mening over Loos