lekker gelunched vanmiddag, de Pastrami panini was top en de Italian Burger van mijn vriendin zag er ook goed uit. De caffè lattes kregen we met hartjes erin!
Handige locatie, goed eten, extreem lekkere fruitshakes. Het is ook vrij authentiek Siciliaans (vooral de toetjes, al zijn ze helaas niet goedkoop). Jammer dat ze niet tot later in de avond open zijn, maar het is dus meer een lunch/brunch restaurant. Ook prima als je moet eten na je werk en voordat je de trein neemt (vroeg avond dus).
lekkere italiaanse lunch gehad met heerlijke cappuccino. Koffiebonen worden onder in eigen koffiebranderij op Sicilie gebrand. Huisgemaakte Tiramisù onovertroffen! Ze schijnen ook prima Pasta's te hebben, maar dat bewaar ik voor de volgende keer dat we naar Maastricht gaan. Wel even zoeken, als je het station uitkomt meteen links het plein op onder de zuilengalerij
Wij vroegen om taart en kregen eenmaal chocoladetaart en eenmaal cheesecake. De taart was droog, oud, smakeloos en de cheesecake was bovendien merkwaardig vettig. Toen wij er wat van zeiden zei de (kennelijk) manager "Dat is úw mening".
Een glaasje water bij de koffie kon er ook niet af. "Dat hebben we niet".