De Woord over zichzelf

De menukaarten van restaurant De Woord bieden u een ruime keus aan voortreffelijke gerechten. Naast de meer ‘traditionele' menu's wordt ruim aandacht besteed aan seizoen- en streekspecialiteiten. Onze chef-kok weet er verrassende culinaire meesterwerkjes van te maken. Onze vinoloog voorziet u van het juiste wijnadvies. Bezoek www.dewoord.nl voor onze actuele menukaarten.

KeukenFrans & Hollands

kritikast kritikast 12 februari 2012

met plezier het februari-menu gegeten. Feitelijk zijn het tekenen van slordigheden als bij alom gekende gerechten veranderingen worden toegepast die het geheel niet ten goede komen. Natuurlijk heeft "De Keuken" opties een eigen invulling aan deze (standaard) gerechten te geven.Bij het voorgerecht wordt de smaak te vlak door het gebruik van nog te jonge kaas (geen parmesaanse of dergelijk). Garneersalade geheel niet maar tenminste onvoldoende herkenbaar voorzien van dressing. Geen pijnboompitten als herkenning. Het hoofdgerecht (Snoekbaars) werd "kleur-en liefdeloos" opgediend, geen krokante op de huid gebakken versie. Heus goed van consistentie en gaarheid. Garnituren "liefdeloos" en onherkenbaar groentenbouquet onvoldoende gegaard, De niet echt smakelijk bijlage (witlof) zo uit het "badwater" en dus smakeloos. Het menu-nagerecht was zeer goed van samenstelling en smaak.Het eindoordeel voor de kwalificatie "goed" wordt mede gescoord door de wijn van Huize Salentein (Cabernet Sauvignon 2010). Dit laatste verwacht je niet in een buurtschap Corle bij Winterswijk

leeskees leeskees 5 februari 2012

Gezellige entourage, opkamer met grote ronde tafel heel leuk (knus) om met besloten gezelschap te eten. Workshops zijn een aanrader, onze wildworkshop was heel geslaagd. Gezamenlijk koken en samen tafelen wat je bereidt hebt. Met prachtig verhaal bij heerlijke wijnen van de gastheer. De recepten mogen na afloop mee naar huis. Gezellig, leerzaam en zeer smaakvol!

marik marik 17 januari 2012

Zojuist een hap aan de tap genuttigd voor 11,75. Heerlijke eerlijke maaltijd in het sfeervolle restaurant. Eigenlijk altijd een feest omdat de hap altijd iets verrassends heeft.

job job 30 oktober 2011

Een uitstekend wildmenu in een schitterend restaurant!

aBerend aBerend 2 juni 2011

Mooi locatie en vriendelijk personeel. Maaltijd viel tegen: vis kapot gekookt, smakeloos en graten ondanks toezegging graatvrij. En te weinig groenten. Dessert panna-cotta-van-cocos was blok gelatine met flauwe smaak.

Geef zelf je mening over De Woord

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00
Woensdagvan 17:00
Donderdagvan 17:00
Vrijdagvan 17:00
Zaterdagvan 12:00
Zondagvan 12:00

Meld dit restaurant als gesloten