KeukenInternationaal & Wereldkeuken
Openingstijden09.00-01.00

Verice Verice 3 oktober 2011

Dit weekend op zaterdag lekker gezeten daar en 2 x sateschotel besteld. De sate was jammer genoeg droog, niet echt lekker. En eerlijk de frites waren hard en ook niet lekker. Jammer, heb hier toch een keer heerlijk geBBQed. Hoop dat het eenmalig was, want ik vind het toch een leuke tent!

YaraNC YaraNC 24 april 2011

Heb hier vorige week gegeten met de kinderen. Leuke glijbaan op het terras, prima kindermenu's, ruime strandtent. Hangt een goede sfeer. In tegenstelling tot veel andere strandtenten snelle en vriendelijke bediening en je hoeft niet lang op drankjes te wachten. Eten duurde iets langer, maar dat is het algemene probleem in Scheveningen. De ribs & kindermenu was prima. Rest van het eten kan ik niet beoordelen, maar vanavond ga ik weer dus misschien iets anders bestellen.

Proever77358 Proever77358 29 juni 2008

Hele leuke en mooie zaak.Je waant je op vakantie te zijn. Onwijs leuk bedrijfsfeest gehad, super verzorgd! Bedienend personeel is vriendelijk en snel.Eten is smaakvol en divers.Alleen maar lof over deze fantastische zaak.Ik ga hier zeker meer komen.

CP1962 CP1962 30 juli 2006

Voor een standtent zeer goed eten en een zeer prettige bediening.
Aparte schaaltjes voor de friet en de salade. Onze spare ribs lagen op een palmblad dus het geheel zag er goed uit. En wat belangrijk is is dat de prijzen normaal zijn. En heerlijke koekjes bij de koffie.

Proever45814 Proever45814 17 juli 2006

Het eten is lekker en genoeg ook. Kinderen krijgen een kleinigheidje bij het eten. Lekkere saus bij de sateh. Er staat voor ieder wat wils op de kaart. De frites lijken zelf gemaakt en zijn lekker dik gesneden. Lekker strandeten! De prijzen zijn voor de verandering eens niet zo hoog.

Geef zelf je mening over Beachclub Copacabana