Wij hebben er op 2e kerstdag gedineerd; 6 gangen. Alle gerechten prima (smaak/balans/overgangen) met goede bijpassende wijnen. UItgelezen service en gastvrijheid in een sfeervolle ontspannen ambiance.
Na jaren van teleurstellingen hebben we gisteren weer een poging gedaan om lekker te eten. De nieuwe eigenaresse heeft duidelijk haar invloed laten gelden. We hebben heerlijk gegeten met een buitengewone vriendelijke en attente bediening. Eten was perfect op smaak en hoofdgerechten gebakken zoals het hoort. Mooi rood/medium gebakken entrecote en kalfsoester alsmede perfect gebakken tonijn met gebakken aardappeltjes en mooie salade welke er bij geserveerd worden. Uitstekend !
Daarnaast alles keurig geprijst !
Chapeau ! Wij komen terug !
Heerlijk geluncht met vrienden.Sinds de nieuwe eigenaresse vanaf 01 maart j.l. is de Agnietenberg weer de Agnietenberg. Er is al veel tijd geinvesteerd in de uitstraling van het pand en binnen een jaar komt er een nieuwe rieten deken. Kan maar een ding zeggen: gewoon zo doorgaan.Deze kapitein heeft haar schip onder controle. Tot snel. Groeten, Arjo en vrienden.