Sannie- 8 mei 2012 | |
Je zit er lekker, maar het voorgerecht is niet goed, daarintegen was de lamsschouder en de spare ribs erg lekker. Erg lekker glas witte wijn erbij, jammer dat de fles achter de bar werd opengetrokken. De aardappelgratin was heel erg zout, erg jammer. Vriendelijke service maar weinig professioneel. |
winter1 29 april 2012 | |
Gegeten bij het tessels kwartier we vonden het best aardig goed stukje vlees verse witlof en boontjes lekkere sla met een spekje.
coraclemens 27 januari 2012 | |
een fijn restaurant, het voelt als een huiskamer, warme onthaal van de eigenaars.
daan71 1 december 2011 | |
Heerlijk gegeten |
marberk 22 oktober 2011 | |
Wij hebben heerlijk gegeten,het was echt toppie.
maria64 22 oktober 2011 | |
Gisterenavond uitsteken gegeten. De lamschouder was verrukkelijk, Nergens anders eet je deze zo mals. De sfeer is uitstekend. Restaurant heeft een sfeer van een gezellige huiskamer en is ZEKER niet oudbollig. Het is net of je thuis bent. Het eten is erg smakelijk |
M. de Jong 4 september 2011 | |
De term Frans raakt werkelijk kant noch wal, dit is gewoon een oud hollands restaurant. De bediening was zeer hartelijk en het eten was op zich van goede kwaliteit. Echter het decor, de kaart en de ambiance mogen wel naar de "21ste eeuw" worden gehaald. Voor ons geen 2e keer maar voor een gewoon goede maaltijd kun je er prima terecht (grote porties) |
maytsin 4 september 2011 | |
In 1 woord DELICIOUS! Op vrijdag 2 september hier gegeten. De lamsschouder en spareribs waren verrukkelijk. Het vlees was zo mals dat het zo van het bot afviel.
carelsvg 25 juli 2011 | |
Hier uitstekend gegeten op 23/7. En inderdaad: lamsschouder of spareribs zijn beiden uitstekend. De uitbaters zijn erg aardige mensen, met passie voor hun vak. En ja, af te toe duurt het even, maar de kwaliteit van het eten maakt dat meer dan goed. |
ingrid2708 26 juni 2011 | |
We hebben hier afgelopen vrijdag voor de 4e keer heerlijk gegeten. Je moet er even de tijd voor nemen maar je krijgt zeker waar voor je geld. |
Geef zelf je mening over Tessels Kwartier