rotterdammertje 3 maart 2012 | |
Voor 5 personen rijsttafel besteld. Overijverige bediening, de een na de andere wilde de bestelling opnemen. Geen enkele coordinatie. Eten was koud, smaakloos en net genoegvoor 3 personen. Het enige lichtpuntje was het smakelijke tapbiertje. Absoluut geen aanrader. Als dit de beste Indonees van Rotterdam is, dan is het wel heel erg slecht gesteld met de Indoniesche restaurants. |
baxrc 23 februari 2012 | |
Het bekende restaurant ziet er prima uit met tafels die op een goede van elkaar staan en het eten is in orde, maar het personeel maakte alles behalve een goede indruk door weinig contact met de gasten te maken en maar bij de bar te hangen. Het was een rustige avond dus dat had anders gekund. Jammer, want aan de kok lag het niet. |
davidbernard69 16 februari 2012 | |
Waar voor je geld. De hoeveelheid eten staat in geen verhouding tot het bedrag dat je geacht wordt af te rekenen. De super rijsttafel was heel volledig en prima in orde. Lekker malse sate Kambing, al is die ook hier van lam en niet van geit. Qua interieur aangenaam 'fris' en dus geen stereotype Indonees. Op dit moment waarschijnlijk de beste Indonees van Rotterdam. |
maanlichtje 13 november 2011 | |
Eten is heerlijk en van goede kwaliteit. De plek is ruim en mooi. Bediening is correct maar soms beetje met zichzelf bezig. Zeker het beste Indonesische restaurant in Rotterdam. |
zonnig 7 augustus 2011 | |
Ruim opgezet, sfeervol ingericht. Het eten is van goede kwaliteit, vers en betaalbaar.
Lodewijkie 5 augustus 2011 | |
Gisteren weer eens hier gegeten na een zeer prettige diner enkele weken daarvoor. Wederom de super rijsttafel genomen en er erg lekker van gegeten. Personeel is vriendelijk en herkende ons van de vorige keer. Verder heerlijke gerechten met als uitschieters de sayoer lodeh, ayam setan, sambal boontjes, de verschillende saté's en kerrie telor. Rundvlees gerechten waren goed van smaak, maar rundvlees zelf te droog. Verder prima van smaak en zeker lekker. |
barthuizman 2 augustus 2011 | |
wij komen hier al 35 jaar, en het is nog nooit tegengevallen. Wij kennen inmiddels de eigenaar en alle obers die hebben gewerkt en werken, het is een tweede huis voor ons. Waar kan je nog ergens voor zon prijs de super rijsttafel eten? Nergens, daarom komen wij helemaal uit Zeeland om hier te eten. Een aanrader! met vriendelijke groet, familie huizman |
jaap 29 juli 2011 | |
ik ben vanavond met mijn moeder van 78, zus, broer, zwager en neefje wezen eten bij Indonesia in Rotterdam. Enkele weken gelede is mijn vader zwaar ziek geworden en dit was weer de eerste keer na weken dat we even tijd voor onszelf namen.. helaas was her bezoek aan Indonesia een staaltje van KLANTONVRIENDELIJKHEID ...
jpderijcke 12 juli 2011 | |
Goed eten, uiterst vriendelijk en hard werkend personeel. In de hoek staat de baas een beetje nors rond te kijken, mag wel iets vriendelijker. Het eten is goed en divers. Aanrader! |
Da-lem 30 december 2010 | |
Weer redelijk op oude niveau. |
Geef zelf je mening over restaurant Indonesia