KeukenInternationaal

eric12345 eric12345 7 maart 2012

Met 8 mensen gaan eten in Restaurant, van te voren gereserveerd. Bestelde fles wijn omdat er meerdere waren die rode wijn wilde drinken. Fles leeg, helaas we hebben geen tweede fles van deze soort! komen ze met een wijntje aan wat absoluut van geen enkele kwaliteit was.Vreemd voor een restaurant dat toch "goed"staat aangeschreven. Ook het voorgerecht duurde erg lang en stelde echt niets voor! Daar er voor het dagmenu was gekozen en men alleen tussen VIS of Vlees kon kiezen, moest het toch niet moeilijk zijn voor de kok om alles tegelijk op te laten dienen! Dit was weer fout ingeschat. De 4 vismenu's kwamen veel later op tafel. Omdat enkele gasten nog een vliegtuig moesten halen, zijn we uit eindelijk weggegaan zonder het bijbehorende toetje tot ons te nemen. het duurde allemaal veeeeeel te lang en wij zullen hier nooit meer een diner met zakenrelaties bespreken.

Proever9128 Proever9128 6 februari 2012

Goed eten en goede bediening!

Ingeleding Ingeleding 7 augustus 2011

Leuk restaurant op leuke plein in Brielle. Wij aten er spontaan tijdens Brielle Blues en konden zonder reservering (na een kwartiertje wachten) met z'n tweeen aan tafel. Het restaurant heeft een open keuken, waardoor we precies konden zien met hoeveel precisie alles wordt klaargemaakt. De kaart is klein, waardoor alle gerechten genoeg aandacht kunnen krijgen. We hebben de kreeft en de scholfilet op en dit waren alletwee heerlijke gerechten. Het bord was professioneel opgemaakt, en de gerechten waren precies goed bereid, heerlijk! We wilden graag een nagerecht van de kaart bestellen en een nagerecht wat hoorde bij het viergangen verrassingsmenu (we zagen dit steeds langskomen en het zag er heerlijk uit). Dit was geen probleem. De bediening was erg vriendelijk en snel en je kreeg precies genoeg aandacht aan tafel. Het enige verbeterpuntje is dat ze i.v.m. de warmte de deuren in de keuken open hadden staan, maar hier geen horren voor hadden geplaatst. Verder erg leuk eetadres!

bvanburen bvanburen 31 juli 2011

dinsdag 26/7 gegeten. zoals gewoonlijk heel goed. leuke ontspannen sfeer

kruitjeroermeniet kruitjeroermeniet 21 april 2011

Gisteren heerlijk geluncht. Clubsandwich de smaeck, vooral de ganzenlever was heerlijk.
Prima wijn. Ik kom zeker terug.

Geef zelf je mening over de Smaeck van Brielle