1 2 3 4 ... 6 ouder »

5101982 5101982 9 februari 2012

Uitgenodigd door een goede vriend (die vaste klant is bij Werelds) om hier te gaan lunchen.
Bij binnenkomst was ik al aangenaam verrast WoW wat een sfeervolle zaak!
Vervolgens een 4-gangen surprise menu van chef Leo gekozen (div. vissoorten, kalfsvlees & crème brûlée van vanille afgebrand met rietsuiker). Heerlijke, eerlijke en pure smaken!
Ik kom terug!

Groeten,
Amtasha Lalay

hdemelker hdemelker 5 december 2011

Zondag 27 november 2011 gegeten met 3 stellen. Bediening had moeite met het uitleggen van de gerechten naast de kaart. Ook het opnemen van de drankjes was moeizaam. Nadat we de bestelling hadden opgegeven met moeite een 2e drankje kunnen bestellen. Voorgerechten waren oké. Hoofdgerechten werden opgediend met karigge en koude patat. Hoofdgerecht van mijn vriendin was ook koud. Gerecht en patat werd terug gebracht naar de keuken. Nieuwe patat was wel warm. Hoogdgerecht was warm gemaakt en weer opnieuw opgediend. Volgens de eigenaar een nieuw hoofdgerecht, raar want het was al aangesneden. Eigenaar was overdreven aardig en te populair. Volgende keer niet meer naar dit restaurant.

Chris_en_Petra Chris_en_Petra 27 september 2011

Afgelopen zaterdag samen met mijn vrouw wezen eten ter ere van ons 12 jarig huwelijk.
Bij de reservering had ik meteen al een heel goed gevoel, het enthousiasme van de vrouw aan de telefoon stemde mij al gelijk vrolijk
De afspraak was allemaal kleine gerechtjes van de gerechten van de kaart, Michelle, de vrouw waar ik ook de reservering bij had gedaan heeft deze avond voor ons helemaal verzorgt en het was helemaal geweldig, we hebben heerlijk gegeten en genoten van de begeleidende wijnen geadviseerd door Michelle, echt helemaal top.
Bediening was erg vriendelijk en wist goed te vertellen wat werd geserveerd, zowel van de gerechten als van de wijn.
Dit was de tweede keer dat we hier zijn wezen eten en zijn zeker van plan hier veel vaker te gaan eten, een heerlijk terras aan de haven en de entourage is top.
Als we deze avond moeten samenvatten in één woord moet dat zeker “Werelds” zijn.

Mac86 Mac86 30 juni 2011

29/6/2011... onze eerste keer aan tafel bij Werelds aan de Kade, en wat een "wereldse" ervaring! Bediening is vlot, vriendelijk en denkt met zijn gasten mee! Keuken is erg goed... Vooral de kippendijen en de pannenkoekjes zijn een aanrader!!! Wij komen hier graag terug...

VJ VJ 12 juni 2011

Eerst een drankje op het terras in die luiebank, goed toeven in het zonnetje.

Vlotte, vezorgde bediennig en goed ik zou zeggen culinair maar betaalbaar eten.

Annemiek Metsa Annemiek Metsa 21 april 2011

Wederom genoten van een heerlijk diner in een schitterende ambiance. Bediening is optimaal en het eten van grote klasse. Kwaliteit / Prijs verhouding is goed.
Een zeer grote aanrader.

eduardhuisman eduardhuisman 25 februari 2011

Aan de jachthaven van Oud Beijerland vonden wij "Werelds Aan de Kade"..een leuk eigentijds restaurant met een even eigentijdse en persoonlijke bediening.

Op onze wensen die zich als "Kosher style" laten interpreteren werd naadloos ingespeeld en oog en oor voor de gasten waren zeker aanwezig.
Ons verrassingsmenu conform onze wensen was lekker en verrassend. Wijnkeuze, vooral wit was prima.

De eigenaar deed zich geinteresseerd voorkomen, maar door de vele gesloten vragen of alles lekker was kreeg ik soms het idee dat maar een antwoord paste.
Zeker een adres om nog eens terug te gaan.....

Niet voor mensen die op de kleintjes moeten letten.

De koks creatieve vermogen is groot...

Een aanrader

Eduard en Markus

9-gangen 9-gangen 18 december 2010

Gerechten op een meer dan goed niveau. Lekkere wijnen en een goede bediening. Voor enkele tientjes eet je verse producten met een goed glas wijn. Ga zeker weer terug!!!!

seuter seuter 6 maart 2010

Kwamen hier tijdens de restaurantweek terecht. Was meer dan we verwacht hadden. Keurige ontvangst/verzorging. Prima eten met verrassende combinaties. Onze voorkeur gaat zeker uit naar de lounge banken als voor privacy kiest. We komen zeker terug.

passe temps passe temps 19 oktober 2009

We hebben heerlijk gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en correct. Ronde bank perfect voor 6 persoenen.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Werelds Aan de Kade