5101982 9 februari 2012 | |
Uitgenodigd door een goede vriend (die vaste klant is bij Werelds) om hier te gaan lunchen.
hdemelker 5 december 2011 | |
Zondag 27 november 2011 gegeten met 3 stellen. Bediening had moeite met het uitleggen van de gerechten naast de kaart. Ook het opnemen van de drankjes was moeizaam. Nadat we de bestelling hadden opgegeven met moeite een 2e drankje kunnen bestellen. Voorgerechten waren oké. Hoofdgerechten werden opgediend met karigge en koude patat. Hoofdgerecht van mijn vriendin was ook koud. Gerecht en patat werd terug gebracht naar de keuken. Nieuwe patat was wel warm. Hoogdgerecht was warm gemaakt en weer opnieuw opgediend. Volgens de eigenaar een nieuw hoofdgerecht, raar want het was al aangesneden. Eigenaar was overdreven aardig en te populair. Volgende keer niet meer naar dit restaurant. |
Chris_en_Petra 27 september 2011 | |
Afgelopen zaterdag samen met mijn vrouw wezen eten ter ere van ons 12 jarig huwelijk.
Mac86 30 juni 2011 | |
29/6/2011... onze eerste keer aan tafel bij Werelds aan de Kade, en wat een "wereldse" ervaring! Bediening is vlot, vriendelijk en denkt met zijn gasten mee! Keuken is erg goed... Vooral de kippendijen en de pannenkoekjes zijn een aanrader!!! Wij komen hier graag terug... |
VJ 12 juni 2011 | |
Eerst een drankje op het terras in die luiebank, goed toeven in het zonnetje.
Annemiek Metsa 21 april 2011 | |
Wederom genoten van een heerlijk diner in een schitterende ambiance. Bediening is optimaal en het eten van grote klasse. Kwaliteit / Prijs verhouding is goed.
eduardhuisman 25 februari 2011 | |
Aan de jachthaven van Oud Beijerland vonden wij "Werelds Aan de Kade"..een leuk eigentijds restaurant met een even eigentijdse en persoonlijke bediening.
9-gangen 18 december 2010 | |
Gerechten op een meer dan goed niveau. Lekkere wijnen en een goede bediening. Voor enkele tientjes eet je verse producten met een goed glas wijn. Ga zeker weer terug!!!! |
seuter 6 maart 2010 | |
Kwamen hier tijdens de restaurantweek terecht. Was meer dan we verwacht hadden. Keurige ontvangst/verzorging. Prima eten met verrassende combinaties. Onze voorkeur gaat zeker uit naar de lounge banken als voor privacy kiest. We komen zeker terug. |
passe temps 19 oktober 2009 | |
We hebben heerlijk gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en correct. Ronde bank perfect voor 6 persoenen. |
Geef zelf je mening over Werelds Aan de Kade