KeukenFusion & Internationaal

De ‘gastvrije ontvangst in de lounge’ is een goed begin van een ‘rustig en ontspannen diner’ in deze ‘sfeervolle zaak’. De bediening ‘neemt de tijd voor haar gasten’ en heeft ‘merkbaar plezier in haar werk’. Het personeel is bovendien ‘vlot en staat steeds op tijd weer bij je tafel’. De chef verzorgt ‘bijzondere gerechten’ die ‘perfect op smaak zijn en mooi worden gepresenteerd’. Slechts een enkele gast vindt het eten ‘flauw van smaak’. Een leuke bijkomstigheid is dat alle gerechten ook in een kleine versie te bestellen zijn, zodat je ‘meerdere dingen kunt proeven van de kaart’.

5101982 5101982 9 februari 2012

Uitgenodigd door een goede vriend (die vaste klant is bij Werelds) om hier te gaan lunchen.
Bij binnenkomst was ik al aangenaam verrast WoW wat een sfeervolle zaak!
Vervolgens een 4-gangen surprise menu van chef Leo gekozen (div. vissoorten, kalfsvlees & crème brûlée van vanille afgebrand met rietsuiker). Heerlijke, eerlijke en pure smaken!
Ik kom terug!

Groeten,
Amtasha Lalay

hdemelker hdemelker 5 december 2011

Zondag 27 november 2011 gegeten met 3 stellen. Bediening had moeite met het uitleggen van de gerechten naast de kaart. Ook het opnemen van de drankjes was moeizaam. Nadat we de bestelling hadden opgegeven met moeite een 2e drankje kunnen bestellen. Voorgerechten waren oké. Hoofdgerechten werden opgediend met karigge en koude patat. Hoofdgerecht van mijn vriendin was ook koud. Gerecht en patat werd terug gebracht naar de keuken. Nieuwe patat was wel warm. Hoogdgerecht was warm gemaakt en weer opnieuw opgediend. Volgens de eigenaar een nieuw hoofdgerecht, raar want het was al aangesneden. Eigenaar was overdreven aardig en te populair. Volgende keer niet meer naar dit restaurant.

Chris_en_Petra Chris_en_Petra 27 september 2011

Afgelopen zaterdag samen met mijn vrouw wezen eten ter ere van ons 12 jarig huwelijk.
Bij de reservering had ik meteen al een heel goed gevoel, het enthousiasme van de vrouw aan de telefoon stemde mij al gelijk vrolijk
De afspraak was allemaal kleine gerechtjes van de gerechten van de kaart, Michelle, de vrouw waar ik ook de reservering bij had gedaan heeft deze avond voor ons helemaal verzorgt en het was helemaal geweldig, we hebben heerlijk gegeten en genoten van de begeleidende wijnen geadviseerd door Michelle, echt helemaal top.
Bediening was erg vriendelijk en wist goed te vertellen wat werd geserveerd, zowel van de gerechten als van de wijn.
Dit was de tweede keer dat we hier zijn wezen eten en zijn zeker van plan hier veel vaker te gaan eten, een heerlijk terras aan de haven en de entourage is top.
Als we deze avond moeten samenvatten in één woord moet dat zeker “Werelds” zijn.

Mac86 Mac86 30 juni 2011

29/6/2011... onze eerste keer aan tafel bij Werelds aan de Kade, en wat een "wereldse" ervaring! Bediening is vlot, vriendelijk en denkt met zijn gasten mee! Keuken is erg goed... Vooral de kippendijen en de pannenkoekjes zijn een aanrader!!! Wij komen hier graag terug...

VJ VJ 12 juni 2011

Eerst een drankje op het terras in die luiebank, goed toeven in het zonnetje.

Vlotte, vezorgde bediennig en goed ik zou zeggen culinair maar betaalbaar eten.

Geef zelf je mening over Werelds Aan de Kade

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00
Zaterdagvan 12:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten