Roohafza 22 mei 2012 | |
Ik was hier voor 2e keer en was niet tevreden van de eten en bediening. Ik ben gewent met Indiase eten en de curry wat ik had besteled was niet vers en was waterig.
erik b 13 oktober 2011 | |
vanavond hier lekker gegeten, een fijne kip-curry mild van smaak voor slechts 14.75. Erg vriendelijke bediening in en niet te grote zaak, aan de rand vanhet Centrum. |
Edop 3 juli 2011 | |
Heerlijke chicken currie gegeten met vooraf mimosa om je vingers er bij af te likken. Bijzonder lekker gegeten. Bediening is vriendelijk. Het restaurant zelf straalt geen sfeer uit. Kil, smaakloos ingericht. Keuken maakt alles goed. Jammer van de inrichting, want India paradise heeft voldoende potentie om een super India’s eethuis te zijn. |
bianca72 16 december 2010 | |
Prima eten en ruim voldoende voor een leuke prijs! De inrichting is niet bijzonder, het oogt van buiten zelfs gesloten en het bezorgbrommertje voor de deur doet ook geen goed aan het eerste beeld, maar het eten is er heerlijk. Na een aantal wat mindere ervaringen met Indiase restaurants waren we even genezen, maar dankzij India Paradise weer volledig hersteld!
Oostplein 6 juli 2010 | |
I loved the genuine, attentive service I received at India Paradise. The food was superb, flavorful and served on a hot tray at our table. You could taste the chef's care in preparing distinctive flavors for the dishes. This is a plus at an Indian restaurant. When in Rotterdam, you must add this restaurant to your dining list. |
cybergabi 4 juli 2010 | |
There are only a few Indian restaurants in Rotterdam, and most of them are not what you would expect if you have lived in other countries or traveled to India itself.
Caroline Rijsterborgh 12 juni 2010 | |
Van alle Indiase restaurants in Rotterdam vind ik India Paradise de beste, omdat ieder gerecht zijn eigen smaak heeft en het niet één currymengsel is met alleen een pepertje meer of minder. Wij laten met enige regelmaat eten thuisbezorgen en dat is prima. Helaas scheelt het heel veel wie er in de keuken staat, want de ene keer smaken dezelfde gerechten duidelijk anders dan de andere keer. |
yasmin 16 maart 2010 | |
Het eten is hartstikken goed
iensjm 25 februari 2010 | |
Erg lekker en goede bediening! |
lobate 7 februari 2010 | |
india paradise restaurant,eten heel lekker,een goed bediening .een goed prijs eten ,,mooi restaurant .gode |
Geef zelf je mening over India Paradise