laura123456 21 mei 2012 | |
Ik was hier met mijn zus op 12 mei. Uitstekend zeg ik niet zo snel, maar goed is eigenlijk net te weinig. Zee van Tijd is erg goed, heerlijk eten, zeer gastvrije bediening die goed geinformeerd is over gerechten en wijnen. Aanbevelenswaardig. Als we weer op Ameland zijn, gaan we zeker terug! |
sboo 11 april 2012 | |
Op eerste paasdag hebben wij hier met een groep van 9 personen (waaronder een 2-jarige) heerlijk gegeten. Dit restaurant biedt uitstekend bereide gerechten (zowel vis, vlees als vegetarisch), met een bescheiden, maar goed op de gerechten aansluitende wijnkaart (de kaart biedt bij de meeste gerechten een wijnsuggestie). Daarnaast blinkt dit restaurant uit in kindvriendelijkheid, zonder dat dit afbreuk doet aan de ambiance. Kinderen worden goed bezig gehouden door o.a. kleurpotloden bij de kinderkaart (op de achterkant voorzien van een toepasselijke in te kleuren paashaas) en een kleine attentie bij het eten (plastic zonnebril). De toiletten blijken zelfs voorzien van luiers. Al met al een hele prettige en smakelijke ervaring. |
liesje040267 6 maart 2012 | |
We hebben er een tijdje gelden gegeten, de sfeer was een beetje een mengelmoes. Het terras staat vol met heel veel spul. Het eten was aan de dure kant voor wat je ervoor krijgt. Tis te hoog! de smaak was oke. Ik ga volgende keer wel ergens anders eten vond de kwaliteit en prijsverhouding zoek. |
Nico1966 25 december 2011 | |
Via internet geboekt voor eerste kerstdag. De 23e aangekomen en ff een bakkie daar gedaan. Zeer gastvrij ontvangen. Nu (eerste kerstdag) net terug van een meer dan voortreffelijk diner!!! Echt van voorgerecht tot nagerecht heerlijk!!!! Leuke bediening, gezellig aangekleed en ook de opmaak van de gerechten was voortreffelijk. Ook een pluim is de timing. Niet; bord leeg, volgend gerecht.. maar voldoende tijd tussen de gerechten om na te genieten. En vergeet de spoom niet!!!
fransbeekman 9 augustus 2011 | |
Wij hebben dit restaurantje helaas pas op de laatste dag van onze vakantie op Ameland ontdekt en hebben hier alleen ontbeten. Maar dit ontbijt was wel een absolute aanrader; heerlijk vers brood, 5 verschillende soorten broodjes, gratis thee of koffie erbij, yoghurtje, eitje, mandje met zoetwaren en bordje met heerlijk dun gesneden vlees en kaas. Wij gaan hier zeker nog een keer naartoe. |
Proever45430 15 juli 2011 | |
Springt er uit in het amelandse horeca aanbod. Waar je struikelt over de net niet restaurants met een brazilaans, italiaans of ander exotisch thema. Het interieur is met oog voor detail ontworpen in een eigentijdse basic stijl. Eten is prima, koffie is lekker. Voor kinderen moet je zeker de boterham met hagelslag of pindakaas proberen. Ook een leuke locatie voor de lunch. Voor een regenachtige dag veel spelletjes en tijdschriften aanwezig. Wij zijn er al 3 keer geweest. |
herbeer 11 juli 2011 | |
Heerlijk gegeten op het terras van dit grandcafé op een rustige maandagavond. Al moet gezegd worden dat het interieur binnen er ook erg goed uit zag.
party 4 mei 2011 | |
Heerlijk plekje. Goede bediening en verse producten. Volgende keer weer! |
jelton 3 mei 2011 | |
Zee van Tijd in Ameland , Zijn niet in het hotelgedeelte geweest,,,,, maar als dat net zo goed is als het restaurant dan kan het niet meer stuk.
eiland vlinder 11 augustus 2010 | |
Redelijk tot goed gegeten, sommige combi's vond ik niet helemaal top smaken. Maar de originaliteit treft het helemaal over! Het ziet er allemaal prachtig uit! Proffesionele en goede bediening. Ik kom zeker terug om me te laten verassen! |
Geef zelf je mening over Restaurant Zee van Tijd (Hotel Zee van Tijd)