KeukenSpaans

Nio Nio 27 juni 2011

Een spandoek met 'onbeperkt eten' gaf al bedenkingen, maar heb toch een poging gewaagd. Dit was bar en bar slecht! Ik heb in Spanje gewoond, maar dit had niets met spaanse tapa's te maken. Smaak hoort IN de tapa's te zitten en niet in de olie.

ruudstruijk ruudstruijk 31 mei 2010

Voor de 2e keer gegeten bij deze donkere tapasschuur, eerste keer was twee jaar geleden toen het rookverbod nog niet in was. Toen in enorme rookwalmen smakeloze tapas gegeten, met verschrikkelijk slechte live muziek aan de tafel. Toch maar weer eens geprobeerd, maar dat viel nog steeds tegen: Zure gehaktballen en sponsachtige champignons. Maar goed dat het pand te huur staat want dit is een absolute aanfluiting.

anykey anykey 23 april 2010

gehaktballen slaan nergens op. sfeer/inrichtinh wel ok, maar eten is slecht

Amy.Miller Amy.Miller 7 oktober 2009

Ben hier nu twee keer geweest en alle twee de keren heerlijk gegeten. Het is inderdaad erg donker. Maar je ogen wennen eraan en op een gegeven moment kan je de kaart wel lezen. Ook de service was niet helemaal top. Er werd nooit gevraagd of alles naar wens was en voor een drankje moesten we de bediening zelf roepen. Maar het eten was 2 keer echt helemaal super. Ik kom hier zeker nog een keer.

hanneke en gj hanneke en gj 12 augustus 2009

Dit waren de abominabelste tapas die ik ooit heb gegeten (en ik heb heeeeel vaak tapas gegeten). Ik heb hier gegeten met een vriendin. We zijn beiden vegetariër en hebben alle vegetarische tapas op de kaart besteld. De een was nog smakelozer en vetter dan de ander. De champignons, en een soort dikke, vette chips waren het dieptepunt. Er was één gerechtje dat wel lekker was, de groentekroketjes. Toen we daar een tweede portie van bestelden kregen we twee kroketten die waren gebarsten en waar de vulling uit was gelopen. Twee zielige korsten resteerden.

Is er dan niets positiefs aan dit restaurant? Jawel.. er is een heerlijk terras aan de voorkant en de witte huiswijn was goed. Prima dus voor een borrel aan het eind van de dag.

Geef zelf je mening over Bodega Bodega