7.4
7.0

KeukenJapans
Openingstijden17.00-23.00, ma gesloten

Vooral de prijs-kwaliteitverhouding maakt dit restaurant geliefd. In tegenstelling tot de meeste Amsterdamse Japanners is het Kagetsu namelijk helemaal niet duur. En dat is ook het concept; kwaliteit voor een goede prijs. Deze vestiging aan de Van Woustraat is de grootste van de drie zaken die Kagetsu heeft en staat, naast authentieke Japanse gerechten, bekend om de sushi en sashimi.

belles86 belles86 21 mei 2012

Als buurtbewoner vond ik het tot voor kort heel plezierig om een hapje te doen bij Kagetsu op de Van Woustraat. Inmiddels heeft er denk ik een wissel van de wacht plaatsgevonden. De bediening is slecht, de sushi bijzonder medium en zoals hieronder ook al werd aangegeven wordt de boel ook in totaal onlogische volgorde geserveerd. Bovendien hadden mijn vriend en ik een aantal maal het gevoel dat er nog zeep in de kopjes en het kannetje van de sake zat, heel vies.

NY NY 15 januari 2012

Na goede recensies Kagetsu bezocht helaas viel het tegen. Sashimi te warm, rucola bij alle gerechten ?! Bediening onvriendelijk.

dré1 dré1 26 december 2011

Personeel lijkt idd iets minder plezier in te hebben. Het eten is nog steeds van uitstekend niveau. Dit geldt overigens voor de Van Wou, waar het wel wat rustiger is geworden de laatste tijd.

ww ww 20 november 2011

Sashimi was lekker. Kindjes waren gek op de Tempura. Vriendelijke bediening, die hun best doen om alles naar wens te maken. Sushi is ook erg lekker.

j. Michiel j. Michiel 7 oktober 2011

Na jaren bezoek met redelijke tevredenheid, was dit mijn laatste keer.
Sashimi en Tempura komen tegelijk op tafel. Tempura warmhouden aub en die komt later nogmaals gefrituurd op tafel, doordrenkt van de olie. Afrader. Sashimi was wel OK.

Geef zelf je mening over Kagetsu