1 2 ouder »

Stuiterball Stuiterball 6 september 2010

Hier met 2 personen gegeten in de Restaurantweek. Ze deden aardig hun best om mensen terug te laten komen. Met 2 man personeel proberen ze aardig de zaakjes op orde te krijgen, maar toch misten hier en daar wat puntjes.
Zo werd bijvoorbeeld wel nieuw brood gebracht, maar werd de boter vergeten. Toen erom gevraagd werd, zou dit gebracht worden, maar deze is nooit aan tafel gearriveerd.
Ook kon er niet echt een lachje van af
Verder hebben we hier aardig gegeten, maar als we naar de gerechten kijken die op de kaart staan, is dit niet erg aantrekkelijk en zeer miniem.
Ik zou hier niet nog een keer gaan eten.

leeuweric leeuweric 31 augustus 2010

Mw. Kleijburg is inmiddels vergeten hoe ze moet glimlachen. Zelfs waar gasten bijstaan kijkt ze ijskoud naar haar personeel, punt van aandacht. Eten was niet naar verwachting. Wellicht door de restaurantweek maar alles was nogal 'makkelijk' waarbij ook nog eens de smaken te ver uit elkaar lagen. Het dessert, citroenijs met witbier, was ronduit zuur en niet lekker.
In mijn mening een gemiste kans. Restaurantweek zou een uitgelezen kans moeten zijn om een nieuw restaurant te proberen. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer in dit restaurant zal komen.

gooke gooke 8 juli 2010

Een prachtige entree. Een geweldig verhaal bij een prachtige wijn. Dus een goed ontvangst. Het eten vond ik oke. In de eetruimte miste ik de ramen. De muziek die gedraaid werd vond ik zo gedateerd, dat het op onze lachspieren werkte. Gezien de prijs die er betaald wordt in dit restaurant vond ik het geheel plaatje niet kloppen.

geerrtje geerrtje 5 juli 2010

wat mij vooral opviel is dat de helft van de kaart niet besteld kon worden, ze waren vergeten boodschappen te doen!!!
verder werden ons alleen hele dure wijnen geadviseerd, ik begrijp dat er verdiend moet worden, maar dit was zo klantonvriendelijk. Wat we uiteindelijk te eten kregen( waarom zijn we niet gewoon weggegaan?)was gedeeltelijk aangebrand, kortom, alleen de entourage was gezellig en het gezelschap, het eten en de bediening en de stunteligheid was een aanfluiting. Zou ik nooit aanraden en ik ga er zelf nietmeer heen al krijg ik het eten gratis.

Alweer Rene Alweer Rene 28 mei 2010

Een restaurant waar de mensen met passie werkzaam zijn. Een mooie kaart met bijpassende wijnen (laat je adviseren door mevrouw Kleijburg, de sommelier). Nu een aantal keren hier geweest, wij zijn er binnenkort weer. Dan zeker weer die heerlijke oesters.

Jaques Jaques 2 mei 2010

Al een paar keer gegeten bij 't Ganzengors. Alle keren was het smakelijk met een goede en vlotte bediening.

Proever1219 Proever1219 27 augustus 2008

Dinsdag 26 augustus in het kader van de restaurantweek uitstekend gegeten in 't Ganzengors prima 3 gangen diner prima wijnarrangement en keurige vlotte bediening
zeker een restaurant om nog een keer terug te keren

Proever74518 Proever74518 24 april 2008

Ook ik had een vieze tarte tatin. Het lijkt allemaal heel wat maar valt in de praktijk best wel tegen. De Vlaamse frieten hadden nog net even van de olie mogen ruiken toen ze werden geserveerd.

Proever74353 Proever74353 22 april 2008

Nog nooit zo'n vieze tarte tatin gegeten. Helemaal koud en een natte platte ongare bodem.
Na het betalen konden we zelf op zoek naar de jassen want de gastheer liet zich niet meer zien.
Prijs/kwaliteit totaal uit balans.
Jammerlijk.

Proever66481 Proever66481 8 december 2007

Het beste restaurant van Spijkenisse met een topkok en top bediening.
Niet goedkoop maar wel ieder gerecht van topkwaliteit. Wachten duurt soms een beetje te lang maar wie maalt daar nu om als je perfect zit te eten. Binnenkort maar weer eens langs Bij Ronald en Yvonne

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over 't Ganzengors