| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Henny1953 25 augustus 2011 | |
Zeer slecht eten, onvriendelijke bediening. Droge zalm, vlees niet herkenbaar, onsmakelijk. Stinkende vuilniszakken worden langs je tafeltje naar buiten gebracht. |
Sunbun 26 april 2011 | |
We hebben een slechte ervaring gehad bij deze Griek tijdens een dagje uit in Amsterdam. Het eten is naar onze ervaring niet Grieks te noemen; de specifieke kruiden en kwaliteit van het vlees zijn zeer ver te zoeken. Het vlees dat wij allen kregen was verbrand en niet op smaak. Zeer onvriendelijk personeel dat ons negeerde. Toen we een opmerking hadden over het verbrande vlees, werden we helemaal vuil aangekeken. Hygiene liet ook te wensen over, enz. |
't Bourgondische leven 24 juli 2010 | |
Typisch toeristen eethuis. Eten is commercieel en goed. Vriendelijke bediening. Toilet is niet fris, wat vraagtekens geeft over hygiene van de keuken. Toch in relatie tot eten en prijs en de goede service een tent om vaker naar terug te gaan. |
alainb 26 augustus 2009 | |
De binnenkomst was goed. Het restaurant ziet er goed uit en de ober was heel vriendelijk. Wat gelijk opvalt zijn de achterlijke drankprijzen (3.90 voor een vaasje). Het eten daarentegen is niet duur. De voorgerechten (calamari, grieks brood en uiensoep) smaakten uitstekend. We waren tot nu toe erg tevreden. De eerste teleurstelling kwam toen we letterlijk 1 seconde nadat we het voorgerecht op hadden het hoofdgerecht kregen. We hadden het voorgerecht nog helemaal niet kunnen laten zakken. Dat was niet erg geweest als we alleen een broodje hadden, maar we hadden allebei een volwaardig gerecht. De friet en de tzatziki waren lekker, maar de gyros was niet altijd warm. In het midden van het bord wel, maar het vlees viel dus erg tegen. Toen we dit aangaven, luisterde de ober heel vriendelijk en gaf ons een kopje koffie van het huis. De rekening was een stuk minder leuk. Beide hoofdgerechten stonden er gewoon op, terwijl mijn tafelgenoot maar een paar happen had genomen. Ik denk dat we met de gyros net pech hadden, want de andere gasten in het restaurant hadden wel lekker eten.
Geef zelf je mening over Panagia