Is dit uw restaurant?

Menuprijs€25.00
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

17 juni 2013

Op de tweede dag van mijn vakantie gegeten bij de Lutine.
Op deze avond mochten we genieten van live muziek, nl. een close harmony koortje dat oude engelse liedjes zong. Sneu voor de zangers omdat er nauwelijks iets van te verstaan was door het gepraat van de vele gasten. Paarlen voor de zwijnen of zoiets :) Prima gegeten overigens, niets op aan te merken. Later op de avond kwam waarschijnlijk de lokale voetbalclub langs, waarna het volume van de geluidsinstallatie ging omhoog het bier in grote hoeveelheden werd aangevoerd. Nadat sommige lokale (voetbal)helden staande op de stoelen een toespraak begonnen hebben wij het maar voor gezien gehouden.

Gegeten op: 15 juni 2013.
55gerard
55gerard
Expertproever

17 juni 2013

Over het eten oordeel ik neutraal, want dat heb ik niet gehad. Dat is gelijk de reden waarom ik de service met een '1' beoordeel.

Vrijdagavond stapte ik met mijn vriendin De Lutine binnen voor een diner. Nadat we een tafeltje en een menukaart kregen, kwam er vervolgens een kwartier lang niemand langs om onze bestelling op te nemen.

Toen dat eenmaal gebeurd was, hadden wij na een halfuur onze voorgerechten (brood en soep) nog niet! Dat terwijl mensen die na ons binnen waren gekomen toen al hun voorgerecht op hadden en bijna aan hun hoofdgerecht begonnen.

Dit gaven we tot twee keer toe aan bij de bediening, maar er kwam geen adequate reactie. Uiteindelijk bleek onze bestelling 'vergeten', waarna we maar zijn opgestapt. Erg jammer en onprofessioneel allemaal.

Gegeten op: 15 juni 2013.
RHB_17
RHB_17
Expertproever

14 juni 2013

Genoten van een heerlijke kaasfondue met uitgebreide groentengarnituur. Zeer vriendelijke en voorkomende bediening. Kan De Lutine zeker aanbevelen.

Gegeten op: 14 juni 2013.

24 april 2013

Heerlijk zonnetje op Vlieland dus beginnen met een witbiertje op het terras. Daarna met familie naar binnen. Ongezellig, sfeerloos restaurant maar wel met kinder-speelhoek en dat is met kinderen prettig. Prima, nette service, maar eten was matig. Droge ribs, droge schnitzel, veel te dikke pannenkoeken en slappe patat.

Gegeten op: 23 april 2013.
Kas Culinair
Kas Culinai...
Meesterproever

1 april 2013

Eind maart hier zeer goed gegeten met een groep Vlielandse vrienden

Gelijk een warme ontvangst en een rustige tafel naast de open haard om bij te komen van de snijdende oostenwind

Op voorstel van de chef kok hebben we besloten tot een preoverij van allerlei gerechten , die onderling konden worden uitgewisseld; dat was een goede keus en bevordert ook de gezelligheid in ruime mate

De gerechten waren origineel klaargemaakt, vrijwel allemaal vers en met smaaknuances , die je in een eetcafé niet snel zou verwachten

De wijnkaart is wat klein, maar biedt toch nog voldoende ruimte ; vooral de Argentijnse Malbec bleek een goede keus; het bleef niet bij 1 fles...

Kortom , je kunt hier in een gezellige sfeer goed eten . Ook de rekening viel ons zeker niet tegen

Dank aan deze vriendelijke gastheer en gastvrouw ; we komen zeker terug.

Rens en Wil de Groot

Gegeten op: 28 maart 2013.
ljdegroot
ljdegroot
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over Eetcafé De Lutine

Schrijf hieronder je recensie over Eetcafé De Lutine. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zondag