| Activiteiten | Eetcafé | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk zonnetje op Vlieland dus beginnen met een witbiertje op het terras. Daarna met familie naar binnen. Ongezellig, sfeerloos restaurant maar wel met kinder-speelhoek en dat is met kinderen prettig. Prima, nette service, maar eten was matig. Droge ribs, droge schnitzel, veel te dikke pannenkoeken en slappe patat.
Gegeten op: 23 april 2013.
Eind maart hier zeer goed gegeten met een groep Vlielandse vrienden
Gelijk een warme ontvangst en een rustige tafel naast de open haard om bij te komen van de snijdende oostenwind
Op voorstel van de chef kok hebben we besloten tot een preoverij van allerlei gerechten , die onderling konden worden uitgewisseld; dat was een goede keus en bevordert ook de gezelligheid in ruime mate
De gerechten waren origineel klaargemaakt, vrijwel allemaal vers en met smaaknuances , die je in een eetcafé niet snel zou verwachten
De wijnkaart is wat klein, maar biedt toch nog voldoende ruimte ; vooral de Argentijnse Malbec bleek een goede keus; het bleef niet bij 1 fles...
Kortom , je kunt hier in een gezellige sfeer goed eten . Ook de rekening viel ons zeker niet tegen
Dank aan deze vriendelijke gastheer en gastvrouw ; we komen zeker terug.
Rens en Wil de Groot
Tijdens ons bezoek op vlieland hier een keer geluncht, prima kaart en prima prijzen. Wij kozen voor de erwten soep, het was koud en hier hadden we zin in. De soep was goed en op smaak, leuk aangekleed met een broodje roggebrood en spek.
Het afrekenen liep iets minder gesmeerd, we waren iets verbaasd over de prijs die we moesten afrekenen en ipv de bon kregen we te horen dat dat de prijs was.
Eigenlijk geen recensie over het restaurant, maar over de mogelijkheid om door de Lutine catering te laten bezorgen op het eiland. Op 1 september zijn wij getrouwd op Vlieland. We verbleven in een groepsaccommodatie en hebben daar het avondeten en de lunch door de Lutine laten verzorgen. Absoluut een aanrader. Goede verhouding prijs / kwaliteit. Fijne, gastvrije service en natuurlijk: lekker eten! Kortom: een tip voor op Vlieland!!
Overigens hebben we tijdens ons verblijf ook een aantal keer bij de Lutine zelf geluncht: heerlijk, lekkere kaart, goede bediening. Wij komen terug!
Geen vraag, dit is een klassiek eetcafe met dito kaart. Pittige oude jazz, maar het was dan ook niet druk zo buiten het seizoen. Naast de standaard vleesgerechten ook vegetaries en, je zit op een eiland, natuurlijk ook een aantal visgerechten. Bediening correct en kordaat. De carpacio, klassiek maar met rode ui en tomaat, dressing wat laf. Verder prima van smaak. Lamsspiesje met couscous heerlijk. Couscous was warm en sluit daarom goed aan. Huisgemarineerde spareribs, ruime portie en zeer smakelijk, ook zonder de twee sausjes. Frietjes in puntzak en gevarieerde mixte salade. Met twee keer bier en wijn 45 euro. Een goed eetcafe.
Gegeten op: 9 oktober 2012.Schrijf zelf een recensie over Eetcafé De Lutine
Schrijf hieronder je recensie over Eetcafé De Lutine. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Lunch | 11:30 - 17:30 |