KeukenHollands

ikke hier ikke hier 22 oktober 2011

Snelle bediening, mooie gerechten, redelijke prijs/kwaliteits verhouding. Soms iets te veel groen-garnituur. Verse producten en een waar schilderijtje op je bord.
Lekkere wijnen en belangrijk; goede stoelen.

henq henq 21 augustus 2011

Mensen van Van der Valk zetten weer een puike prestatie neer !
Ontvangst en bediening uitmuntend. Alles netjes, mooi opgemaakt en binnen een zeer redelijke termijn opgediend.
Gebakken champignons met lente-ui, paprika en ham zeer royaal en smakelijk.Oosterse Varkenshaas iets te droog maar dat mocht geen naam hebben. Bakje groenten was wel wat karig.De crème brûlée was niet alleen een plaatje om te zien maar tevens een van de beste ooit geproefd...!

De Kou De Kou 12 maart 2011

Verwacht hier geen wonderen, het is een Valkje, dus je weet eigenlijk wat je kan verwachten. De porties waren ruim voldoende en alles smaakte prima. De sausjes zouden inderdaad uit een pakje kunnen komen, dan kan je hier verwachten. We hebben gewoon goed gegeten. De bediening was prima, een vriendelijke serveerster die ondanks de drukte tijd had voor een praatje.
De eetzaal is groot en bij drukte rumoerig. Ze hebben wel geprobeerd om wat knussigheid er in te brengen.

wendymeijer wendymeijer 26 april 2010

Prima restaurant om even wat te eten. Het is niet erg sfeervol, omdat je eigenlijk in een heel erg grote ruimte zit, maar het is wel netjes ingericht. Vriendelijk personeel en snelle service!

Proever70043 Proever70043 20 januari 2008

Wat een flauwekulrecensie van Roestenburg, zeg! Getuigt van een ongegeneerd snobisme. Van der Valk is natuurlijk geen Parkheuvel of Librije, maar mikt dan ook op een geheel ander publiek. Roestenburg met zijn verfijnde smaak hoort dan ook zijn mening te geven over sterrenrestaurants. De prijs/kwaliteit verhouding bij de meeste Van der Valk's is prima in orde. In de afgelopen 40 jaar heb ik er vele bezocht. Een favoriet lunchgerecht is de boerenomelet met prima vers grof bruinbrood en roomboter + halvarine. Dit eet je nergens beter voor deze prijs. Kortom, niet verdwijnen, maar blijven en de kwaliteit bewaken. Ik blijf hier (en in de vele andere) dus terugkomen.

Geef zelf je mening over Van der Valk Schiphol