Alhambra over zichzelf

Welkom in ons restaurant Alhambra! We zijn een gezellig tapas restaurant aan de sluis in de kom van Weesp. In de zomer kunt u bij ons op het terras aan het water lekker van een borrel of een diner genieten. In de winter verwelkomen we u binnen met een warme sfeer. Iedere zondag en dinsdag Tapas-menu nu voor 14,50 (normaal: 18,50) v.a 2 personen Groepen v.a. 10 personen krijgen 10% korting

1 2 ouder »

geodeet geodeet 5 juli 2010

Het is hier prima vertoeven tijdens een zonnige zomeravond op het terras. Rosé van de maand is een aanrader. Tapas waren prima, maar lieten soms lang op zich wachten. De charmante serveersters deden hun best maar konden de zomerse drukte niet aan met zijn tweeën. De manager heeft nog niet geleerd van eerdere reacties op deze website.

Peter Lienders Peter Lienders 29 december 2009

Ik heb afgelopen week gegeten bij Alhambra in Weesp. Het eerste wat mij opviel was de warme sfeer en vriendelijke bediening. Het was gelukkig niet heel druk, dus we werden vlot geholpen. Het eten was heel lekker!! We hebben een tapasmenu genomen en kregen diverse tapas voorgeschoteld. Een echte aanrader was de lamshaas en de gamba's van de gril. Ik ga hier zeker nog een keer eten met vrienden/familie.

lacos lacos 13 december 2009

Heb hier gegeten met 10 personen. Mooie locatie midden in het centrum van Weesp. Helaas moest we 1,5 uur wachten voordat het eten geserveerd werd. De keuken ziet er zeer vies en slordig uit. De tapas waren ook niet veel bijzonders. Kom hier dan ook nooit meer terug.

michel69 michel69 5 december 2009

Prima tappas, vriendelijke bediening. Lamshaasjes zijn erg lekker!

Sandra du Gardon Sandra du Gardon 9 oktober 2009

Blijkbaar is de zaak van eigenaar veranderd. Concept is slecht. Bij menu ben je afhankelijk van degenen die a la carte eten. De restjes belanden dan op jouw bord. Kom ik niet meer terug.

Proever78797 Proever78797 4 augustus 2008

Een paar dagen geleden in Alhambra in Weesp wezen eten en wat een deceptie... Totale chaos, twee uur wachten op iets te eten... en dan worden er wat restjes (= tapas???) op de tafel geworpen met de mededeling dat de rest zo ook komt... en dat kwam niet meer. Na nog eens anderhalf uur wachten waren we het helemaal zat en zijn we weggegaan... De manager had maar twee serveersters ingehuurd, die totaal gestressed waren. Een van hen liet een bord met tapas bij de ingang vallen, dat daar de hele avond heeft gelegen.. "sorry... geen tijd om op te ruimen", werd er gezegd. Dat bleek... er was ook geen tijd om ons een bord met tapas voor te schotelen...
De eigenaar heeft waarschijnlijk niets begrepen van het managen van een eigen restaurant: hij zei argeloos dat hij er ook niets aan kon doen en het restaurant zonder service toch ook altijd vol zit... Uiteindelijk moesten we 90 euro betalen voor wat??? Een paar hapjes voor drie volwassenen en twee hongerige kinderen...
Hier is sprake van een restaurant dat door zijn centrale en mooie ligging zo verwend is, dat service, goed eten, professionele bediening, etc, er helemaal niet meer toe doen. Tijd om deze tent echt links te laten liggen en een andere mooie Weesper plek op te zoeken...

Proever64865 Proever64865 16 juli 2008

Dit heeft duidelijk niets met tapas te maken.

Proever31318 Proever31318 8 juli 2008

We waren met z'n vijven en besloten ook voor het tapasmenu te gaan. Dus 5x tapasmenu a 18.50 euro besteld. Ze raadde aan om voor 4 personen te nemen omdat het best wel veel is. Inderdaad hadden wij zat aan wat we kregen. Scheelt toch weer Euro 18.5! Tapas waren lekker. Kan me wel voorstellen dat de vorige recensenten de tapas niet van superkwaliteit vonden maar wij vonden het in ieder geval prima.

Assy54 Assy54 29 oktober 2007

Heb al eens eerder doorgegeven dat het een geweldig restaurant is maar helaas moet ik mij woorden terug nemen. De laatste keer was het bedroevend slecht. Slechte bediening - slecht eten - geen reden om nog een keertje terug te gaan!!!!!!

Proever12554 Proever12554 16 september 2007

Er gegeten op 21 augustus: de Tapas zijn bedroevend slecht: verdienen de naam Tapas niet. Grof, veel en te weinig smaak (nuances).

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Alhambra