1 2 3 4 ... 13 ouder »

Proever71975 Proever71975 20 mei 2012

Café Floor blijft mijn favoriete plek kwa locatie, maar nu tot nu toe al diverse keren een slechte ervaring op gebied van eten en behandeling door personeel. Enkele weken geleden een smakelijke omelet met smakeloze geitenkaas en droge boterhammen voor de som van € 7,50.En dit weekend ontvingen we een verkeerde, te lage rekening die wij zonder kijken betaalden. Dat werd ons met een snauw en een arrogante achterdocht te kennen gegeven. We betaalden de juiste rekening natuurlijk alsnog, maar niet zonder het gevoel te hebben de grootste criminelen te zijn die er maar bestaan. Café Floor, gaan jullie alsjeblieft een beetje beter je best doen? Anders zien jullie mij niet meer.

bezoeker_xoxo bezoeker_xoxo 14 april 2012

Vandaag met twee vriendinnen daar lekker gezeten. Leuke sfeer!
Helaas waren sommige mensen die daar komen minder leuk, zo zat er achter mij iemand die uit mijn tas probeerde te stelen. Gelukkig op tijd opgemerkt! Personeel kwam al gauw verhaal halen, eea uitgelegd waardoor de heren achter mij gelijk de rekening kregen en verzocht werden om te vertrekken. Echt thumbs up voor het personeel!

Woef Woef 11 april 2012

Ook wij hebben voor de voorstelling wat gegeten bij Floor. Al gewaarschuwd door een vorige ervaring niet de huiswijn genomen, maar een glas Sancerre: die was prima. Alleen tijd voor een hoofdgerecht (al hadden we als ze dat hadden voorgesteld best nog een broodje vooraf kunnen eten): dit was matig. Slechts 4 wat grotere garnalen, daar moet je de groenten en frietjes wel echt bij opeten wil het voldoende zijn. De 4 grote frieten waren ok, de groenteloempia´s koud en smakeloos. Kortom, prima plek voor een drankje voor- en achteraf, maar niet om lekker te eten.

jpn1985 jpn1985 8 maart 2012

17 februari jongstleden
Voor de voorstelling doek in de Rotterdamse-schouwburg
Even wat gaan eten in Floor het zat helemaal vol daarom werden we in de schouwburg
Aan tafel gezet in eerste instantie dacht ik raar maar we kregen al vrij snel de kaart
Daar bij werd ons verteld dat als we snel wouden eten dat we het beste gebruik konden makken
Van de tappas kaart en het advies was 3 tappas te nemen per persoon als we trek hadden in een klein voorgerecht En een hoofdgerecht omdat het ons wel wat leek met zen drietjes
Hebben we de hele tappas kaart genomen zelfs bij de wijntjes was er keus te over alles werd per glas gedaan kortom erg fijn binnen 20 minuten hadden we het eten zo konden we in een uurtje eten
Naar de voorstelling stonden we nog even verbaast de ober die ons tijdens het eten had geholpen
Stond nu met een wijnbar en een kaasplankje achter in de schouwburg en wist zelfs nog wat we dronken erg fijn toen hij ging sluiten omdat het steeds rustiger werd zo als hij zij makte hij ons er nog even op attent dat alle wijntjes ook bij de langwerpige bar in Floor verkrijgbaar waren tot 2 uur die nacht
kortom een geslaagde avond rondom de voorstelling zeker een aanrader als je weinig tijd hebt

De Pimo De Pimo 23 februari 2012

Voor de voorstelling Doek in de schouwburg besloten we om dit keer wel te reserveren bij Floor. Dat bleek een goede beslissing want het zat weer goed vol. Er werd bij het reserveren ook gevraagd of we naar een voorstelling gingen zodat men daar rekening mee kon houden. Bediening was vriendelijk en erg efficiënt, zo kregen we bij de menukaart ook meteen een wijnkaart en een kleine uitleg over de tapaskaart. We besloten dat maar te bestellen aangezien we beperkt de tijd hadden. De mosselen en de zalmtartaar waren echt fantastisch, goed op smaak en lekker vers. De geadviseerde pinot grigio smaakte er ook prima bij. Na de voorstelling zijn we ook nog even teruggekomen voor een biertje en een bitterballetje. Zo was deze avond een heel fijn avondje uit.

Mirk Mirk 7 februari 2012

Prima om iets te drinken voor een voorstelling. Diner of tapas ronduit slecht! Gehaktbal leek wel uit het blik te komen en de prijs ervan is dan echt veel te hoog! Tapas gerechten waren veelal (te) koud en ook de pompoensoep leek met weinig zorg te zijn bereid. Wellicht dat een catering bedrijf is ingesteld om bezoekers van de Schouwburg snel te kunnen bedienen, want het leek wel voedsel uit een slechte kantine. Een slechte indruk door het vreselijke eten en de prijs ervan.

KeesKop KeesKop 30 januari 2012

Maar dan ook zeer slecht. Voorgerecht rillette eend zeer koud, dus zonder smaak. Kan gebeuren, neem ik voor lief. Hoofdgerecht suddervlees van speciaal soort varken. Bijna zwart, zeer taai en droger kan gewoon niet. Oneetbaar. Niks sudderen, dat toch enige sappigheid veronderstelt. Ronde schijfjes aardappel hard en zeer melig. Sla en patat vergeten, kan gebeuren, moest er om vragen. Collega en ik namen een patatje, heel dik, ongaar en een mond vol meligheid. We keken elkaar aan en schoven de schaal opzij. Rode kool vermoedelijk uit een pot van Hak, niks mis mee. Stond er wel een kok in de keuken? Ik vertelde ober dat we afzagen van dessert, maar wel kopje koffie met gebak wilden. Daar kan toch niets mis mee zijn. Ober zei eerst de tafel te zullen afruimen. Dat leek ons juist voorstel. Maar schouwburg ging uit en dat publiek heeft kennelijk voorrang. Ober kregen we niet meer te pakken, wij bestonden gewoon niet meer. 20 minuten gewacht en toen maar opgestapt. Werd niet gezegd: maar jullie hadden toch nog koffie met gebak besteld? Sorry hoor. Nee niks. Personeel was uiterst gehaast. Klacht bij eigenaar: personeel heeft niks gemerkt, dus niks aan de hand. Hallo, tafel halfvol met niet opgegeten gerechten, bestellingen niet gebracht. Nee, opmerkzaamheid kun je het personeel niet verwijten. Dus zowel eten als service slecht. Decor 6,5.

proefpersoon proefpersoon 9 januari 2012

Inmiddels een klassieker in Rotterdam, vooral de tuin. maar al het personeel moet eruit! Geen halve minuut nadat je je laatste slok op hebt wordt ons gevraagd of we nog iets willen drinken. Twee minuten later wordt ons gevraagd of we al worden geholpen. Ik vraag de rekening en die klopt niet. Ik word argwanend aangekeken door de 'ober'. Hij checkt het en inderdaad, verkeerde rekening. Geen excuses, geen enkel woord. Dus geen centje tip en mijn klandizie is hier voorlopig ook niet meer.

Callum Callum 9 december 2011

Toen het personeel eenmaal snapte dat we er niet voor de sier zaten, maar wilden eten en drinken, ging het vlot. De roodbaars was lekker, de groente erbij was zeer karig, een deel van de patat was niet helemaal gaar, het dessert was lekker. De wijn was prima, er werd gericht gevraagd naar smaakvoorkeur, waardoor ik een lekker wijntje kon kiezen.

Nachtvluchten Nachtvluchten 30 november 2011

Dit restaurant bezocht op uitnodiging van een vaste bezoekster.
De bediening was vriendelijk en het eten lekker. Wij waren erg gecharmeerd van het feit dat men de moeite nam om een speciaal gerecht (zachte vis, zoutloos) samen te stellen voor ons gezelschap, een pittige dame op leeftijd.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Geef zelf je mening over Café-Restaurant Floor