| Activiteiten | Brasserie, Private dining | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Gister heerlijk gegeten bij klokspijs. Uitstekende wijn! Tartaar van zalm en terrine waren delicious. Daarna de coquilles en het staartstuk met verukkelijke sauzen, en fantastische frieten! Bediening en sfeer gezellig.
Gegeten op: 16 maart 2013.Wij hebben hier heerlijk gegeten! Het nieuwe menu is echt een aanrader. Vooral de chocolate delight was erg lekker. Genoeg keuze uit heerlijke wijnen voor een goede prijs. Wij gaan hier zeker vaker komen. We hebben genoten!
Gegeten op: 16 maart 2013.Helaas vond het ik het eten bij Klokspijs wat teleurstellend. Vooraf tijmblini met een enorme hoeveelheid kalkoenfilet. Smaak was een beetje flauw. De langzaam gegaard staartstuk van de rund was bepaald niet gaar en weinig groeten. De smaak van de jus was lekker en de frietjes zijn super. Chocolate delight was prima.De rozijnenbrood wentelteefjes waren ronduit niet lekker. Taai en smaakloos en een enorme hoeveelheid ten opzichte van het kleine bolletje ijs. De bediening vroeg niets toen ze de nauwelijks aangebroken wentelteefjes weer meer terugnamen. De wijn was uitstekend...
Gegeten op: 16 maart 2013.Gastvrije ontvangst als altijd, een goed begin. Wij waren met vijf, en het eten was lekker, maar niet bijzonder. Ik had gevogelte crème met crostini vooraf. Goede smaak; hertenbiefstuk als hoofdgerecht vond ik niet bijzonder, eigenlijk iets te rauw ook. Weinig groentegarnituur, wel goeie friet, gemakkelijk bij te bestellen. Lekkere rode wijn erbij, uit Libanon, een aanrader. Flensjes toe, die waren best lekker. We zaten dit keer achterin , een soort huiskamerachtige ruimte voorbij de open keuken- hier gelukkig geen last van frituurlucht. Al met al gewoon goed gegeten en niet te duur, maar van mij mag het iets specialer.
Gegeten op: 26 januari 2013.
Prima gegeten hier maar niet fantastisch: de wild zwijn terrine vooraf was oké maar niet bijzonder, het hoofdgerecht ganzenborst was niet slecht maar vrij vlak van smaak en het dessert appel-rabarber-Bastognekoek crumble met vanille-ijs was lekker maar ik proefde nauwelijks rabarber. Mijn verwachtingen waren ook wel hoog gespannen door de zinderende recensies hier maar die werden helaas niet echt ingelost. Met één uitzondering: de frieten waren echt geweldig, precies zoals ik ze lekker vind, een beetje doorgebakken en knapperig.
De bediening is uitstekend, wat een vreselijk aardige en geduldige dames, heel prettig. En ik vond de hoge ruimte voorin waar wij zaten ook heel aangenaam, net als de zachte stoelen en banken.
Alle 146 recensies weergeven »
Schrijf zelf een recensie over Klokspijs
Schrijf hieronder je recensie over Klokspijs. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | |