Het is een leuk concept waar je elk telkens 4 gerechtjes kunt kiezen van de kaart. Dit kun je in totaal vier keer doen. Eten dat blijft liggen wordt in extra in rekening gebracht. Dit voorkomt dat het restaurant verandert in een vreetschuur, waar borden met bergen overgebleven voedsel moet worden afgeruimd. Goed idee!
Wij hebben er verschillende keren gegeten. Een van de keren waren we teleurgesteld. De volgende dag heb ik het telefonisch laten weten. De bediening had er samen na sluitingtijd al met elkaar overgepraat dat we teleurgesteld leken. Daarom waren ze blij dat ik nog belde. We kregen een voorstel dat het dubbel en dwars weer goed maakte. Dank je wel, daarvoor mensen!
Een puntje van kritiek: ik vind dat de menukaart zo nu en dan zou moeten worden gewisseld voor de mensen die hier vaker willen eten. Nu wordt de ervaring wat eentonig.
Vriendelijke en snelle bediening. Leuke presentatie van de gerechten. Leuk concept.
vanavond voor het eerst hier gegeten we waren wel wat verast het begon uitstekend met sushi van hoge kwaliteit! Toen de hoofdgerechten (tapas idee) veel verschillende dingen gehad ribeye lam gamba's zalm alles smaakte het zelfde dat was wel jammer maar het was wel goed!
de jongen in de bediening kan een pluim krijgen naast ons zaten 4 personen die ronduit onbegschoft waren tegen de jongen maar hij zette zich zelf opzij en bleef aardig
Ons favoriete Oosterse restaurant. De bediening is opvallend sympathiek. Bescheiden en oosters. We nemen meestal een Box, waarin diverse gerechten met de keuze voor vis of vlees als hoofdgerecht. De Koreaanse tafelbarbeque is ook fantastisch. Lekker gemarineerd vlees dat je zelf grilled en in een slablaadje rolt. Als we geen tijd hebben bellen we voor sushi om mee te nemen. Waar voor je geld! Erg lekker. Sinds kort is de aankleding van het restaurant vernieuwd. Een soort verzonken Japanse tafels. Erg leuk! Wij zijn vaste gasten en nemen regelmatig vrienden mee. Het is altijd goed!
Met een Gift for 2 bon moet je hier niet gaan eten! Een bon "Tafelen voor twee" is 60 euro waard maar je kreeg er niet veel bijzonders voor; terwijl je voor 28,50 p.p. een all you can eat arrangement kunt nemen (dit was voor die bon niet mogelijk) Ook waren we in het bezit van een bon "borrel voor twee" maar deze deed het volgens hun niet. Er was volgens gift for 2 niets mis met de bon, maar het personeel wist niet hoe die deze moesten gebruiken (?), terwijl het met de "Tafelen voor 2" bon wel goed ging.