| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | 12.00-21.00, ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
hanneke123456 7 december 2011 | |
Ik kom hier zeer regelmatig. Als we mensen uit het buitenland op bezoek hebben, gaan we bijna altijd hier eten. En ook in mijn eentje glip ik af en toe binnen voor een prima pannenkoek. Vriendelijke bediening, je eten wordt vlot geserveerd.
vitelotte 3 juli 2011 | |
Geen standaard pannekoekentent, maar a la carte veel keus met niet de standaard smaakjes als spek kaas appel. Franse kazen en meer groentes!
adrilaurens 19 maart 2011 | |
Niet eerder zo'n lekkere pannenkoek gegeten. En we hebben er toch al wel een paar op. Erg leuk dat kinderen de kok mogen helpen. Bediening liet wel een steekje vallen en had wat sneller en alerter mogen zijn, dit ondanks dat het helemaal niet druk was.
Zande002 3 juli 2010 | |
Leuk, gezellig restaurantje waar je bijvoorbeeld ook in de tuin kunt eten. Ideaal voor een diner met een gemeleerd gezelschap; kinderen maak je altijd blij met een pannenkoek maar aan de volwassenen wordt zeker gedacht aangezien sommige pannenkoeken meer op pizza's lijken. Gemakkelijk restaurantje, redelijke prijzen. |
Psychogoogje 11 mei 2010 | |
Hier op 5 mei met 6 personen gegeten. Het was ontzettend druk, waardoor we wat langer moesten wachten. Dit werd goed gecommuniceerd en we kregen wel snel ons brood. Bediening was vriendelijk, maar wel een beetje bijdehand, mogelijk door de drukte. De pannenkoeken waren erg lekker en apart. Wij waren 20E p.p. kwijt voor brood, pannenkoek en 2 drankjes. |
Geef zelf je mening over Koekoekpannekoek