1 2 3 4 ... 12 ouder »

Droogleever Droogleever 20 mei 2012

Goed eten, fusion maar dan wel tussen alle aziatische landen, wat ik persoonlijk een beetje teveel van het goede vind. maar oke. echter niet oke geen kraanwate,r te krijgen alleen in theevorm.. jammer eerste keer en laatste keer, dus.

sandstormwoman sandstormwoman 6 maart 2012

Wij zijn hier al een aantal keren geweest en het blijft een favoriet. De Jasmijn hapjes zijn erg lekker en de kaart wisselt steeds. De bediening is erg vriendelijk en de zaak is mooi ingericht. Reserveren is wel nodig!

food4fun food4fun 3 maart 2012

Te duur voor wat je op je bord krijgt, restaurant heeft een hoog frituur gehalte en dat ruik je.
Het viel mij op dat de bediening zo`n vermoeide indruk maakte, rond rende met te veel borden en te veel tafels onder de hoede, nou dat klopt ook wel wat toen Ik bij het afrekenen aan dame een vraag stelde over hoeveel tafels ze bediende kreeg Ik als antwoord 12, ja dan begrijp Ik de vermoeidheid, het voordeel van de twijfel tussen slecht en matig, niet voor herhaling vatbaar.

hansst hansst 29 februari 2012

Beste restaurant in town zou ik zo zeggen. Super leuk concept (wat inmiddels is nageaapt door enkele andere hippe Aziatische restaurants). Heerlijk eten.
Wel nodig om te reserveren.

StijnC StijnC 29 februari 2012

Leuke sfeer, goede gerechten, veel vegetarische opties. Een kans om de brede Aziatische keuken te ontdekken zonder dat alles hetzelfde smaakt.

sytskew sytskew 16 februari 2012

Met twee vriendinnen gegeten, zij waren laaiend enthousiast, ik ook maar iets minder, ik had als een van de gerechten een kom met een soort bami, maar die was vrij vlak. Het nagerecht was schattig, en ook niet teveel, en erg lekker. Wat duurzaamheid betreft: er staat standaard een glazen fles bronwater op tafel. Dit is erg milieubelastend. Ik vroeg een karaf kraanwater maar dat was niet mogelijk, alleen losse glazen kraanwater. Wat wel goed was: veel keuze in vegetarische gerechten, dit was duidelijk aangegeven, en vleesgerechten waren op verzoek ook vegetarisch te maken. Op de site van Jasmijn & ik lees ik dat ze ook met biologisch werken, maar dat was niet zichtbaar.

jehoen jehoen 15 januari 2012

Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten bij Jasmijn en ik. Bediening is prettig en vriendelijk, eten heerlijk en de inrichting gezellig. We hebben gekozen voor kleine hapjes, die je beurtelings krijgt. Fantastische wijn gedronken (de Chileense rode wijn, goedkoopste, maar zo lekker...)

Als ik een minpuntje moet bedenken, dan is dat op een gegeven moment de hapjes iets te snel achter elkaar kwamen (je was nauwelijks of niet klaar en je kreeg het volgende al)

In mijn ogen absoluut een aanrader!

LesGourmands LesGourmands 11 januari 2012

Op een woensdagavond met twee personen gegeten bij gezellig drukke Jasmijn & Ik. Hebben een erg gezellige avond gehad, jonge vriendelijke bediening (sommige medewerkers maakten na afloop wel erg vermoeide indruk hangend aan de bar), gezellig interieur. Samen vijf 'Jasmijntjes' besteld. Het eten zelf viel helaas wat tegen. De soep en crepe waren erg vlak van smaak, evenals de groenten die je als bijgerecht kunt bestellen. De varkensballetjes in de soep evenals de varkensspiesjes waren heel erg vet, deels meer varkensspek dan -vlees. Wel lekker waren de gamba's en beefreepjes. Dessert van sorbetijs met caramelcreme gemiddeld. Pluspunt is dat wij een gratis drankje kregen na onze opmerking over de varkensspiesjes. Ook lekker: de punt spekkoek van 3 euro vijftig. Keuken is niet makkelijk te duiden, Chinees-Indonesisch zoals het restaurant zelf aangeeft, hebben wij niet teruggeproefd. Eerder algemeen Aziatisch, maar zeker niet Indonesisch. Met 5 gerechtjes, wat drankjes, een gedeeld dessert en twee spekkoek zo'n 80 euro kwijt.

Lauwelie Lauwelie 6 januari 2012

We hebben hier een paar keer gegeten! En we vonden het elke keer weer heel lekker. Het is wel jammer dat, wanneer je de hapjes besteld, deze soms in een sneltreinvaart worden opgediend. Maar je kan wel aangeven dat je iets rustiger wil eten.
De bediening is leuk en vrolijk aanwezig.
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding ook erg goed. Het is altijd een feestje om hier een hapje te doen :)

fadpro fadpro 22 november 2011

Heb hier 2x gegeten, waar de 1ste keer uitstekend was zowel qua smaak als creativiteit. De 2de keer viel tegen en ontsteeg niet het niveau van andere Aziatische restaurants in de omgeving.

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Geef zelf je mening over Jasmijn & Ik