Gisterenavond na bibliotheekbezoek even gegeten. Heerlijke fajitas met rundvlees. Smullen! En dat slechts voor 7,50. De meiden van de bediening waren supervriendelijk. De eigengemaakte gember-limoen-muntlimonade is to die for. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Tja: wij hadden een goede avond. Lekker gegeten. Kip om te kluiven, gevuld met knoflook en ander lekkers. Frietjes mogen wat langer in het vet (Wat is dat toch? Ik kan me niet heugen dat je in een restaurant nog knapperige friet krijgt) Maar lekker hoor!
Afgelopen vrijdag voor het theater hier een hapje gegeten. Ik had de Fajita genomen met salade. Ik vroeg om een schaaltje patat erbij wat op de rekening niet extra gerekend werd. Voor een klein gerechtje betaal je 6 euro, wat een mooie prijs is voor wat je krijgt voorgeschoteld.
De bediening is inderdaad wisselend beleefd/onbeleefd. Wij werden bediend door een aardige Italiaan die uitleg gaf over de dressing over de salade. Ook na de pauze van de voorstelling waarschuwde hij ons dat we weer naar binnen moesten.
Maar er liep ook een medewerker rond waardoor ik liever niet bediend wilde worden, daar kon geen glimlachje vanaf.
Als Bibliotheekmedewerker met avonddiensten eet ik zeer regelmatig bij Dik T. Lekkere witte wijn, niet zuur of wrang zoals in de meeste cafe\'s. Wisselende bediening qua sociaal gedrag maar in mijn geval altijd zeer snel. Het eten echter varieert nogal van kwaliteit. Erg afhankelijk van de kok van het moment. De taco\'s zijn de laatste tijd een aanrader wanneer ze op het menu staan. Ik zou mijn vrienden hier niet naar toe sturen voor het eten, zelf zou ik hier ook niet gaan eten in mijn vrije tijd. Voor drankjes echter zeer gezellig.