Zeer goed gegeten in dit autentieke en pure restaurant. De pasta werd aan tafel bereid in een uitgeholde parmazaanse kaas. Er was oog voor detail en goede ingredienten. We komen hier zeker weer terug als we in Vaals zijn.
Afgelopen weekend hier gegeten met onze 2 kinderen van 10 en 11 jaar. Prettige bediening (soms wat stijfjes) en zeer goed gegeten. In tegenstelling tot de eerdere meningen vind ik de ambiance wel prettig. Een verademing na al die opgeklopte restaurants uit de randstad met hun design inrichting. Geef mij maar gezellig en het mag beste een tikje oud. De aandacht is er niet minder om en de prijs kwaliteit is meer dan goed te noemen.
Wat is dit goed! Eindelijk een plek waar de ingredienten en het eten centraal staat, en de gastheer Dario die werkelijk alles weet over zijn gerechten en wijn, een onontdekt pareltje! Aankleding en ambiance houden zo anders wordt het veel te druk.
Goed gegeten bij schatull,
eten: goed!
ambiance: matig er mag wel iets aangedaan worden
(\'t is niet een echt gezellig restaurant)
bediening: kort en krachtig goed
prijs/kwaliteit:redelijk tot goed