| Keuken | Indonesisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Ein-Proever 30 maart 2012 | |
Heerlijk indonesisch afhaaltentje. Erg veel keuze dus ga snel weer terug om meer gerechten te proeven. Goed geprijsd ook. |
xalkoeteken 28 november 2010 | |
Kom hier al een jaar of tien af en toe, en ben nog nooit teleurgesteld. Ruime keuze, alles is lekker, vers en authentiek. Altijd vriendelijke bediening. Laat dat opwarmen toch zitten, mensen, bespaar uzelf en uw medeklanten een hoop tijd en doe de gekochte spullen thuis in de magnetron! |
chielvanderveen 9 september 2010 | |
Prima afhaal, authentieke smaken. Favoriet voor de vrijdagavond. Het eten wordt met liefde bereid en met evenveel liefde in de magnetron opgewarmd. Vooral het rundvlees in kokos is een aanrader. Verhouding prijs-kwaliteit is erg goed! |
simpelst 7 augustus 2010 | |
Heerlijk eten en de bediening is erg geduldig, vriendelijk en goedlachs. Ik heb voor de grap laatst de opmerking gemaakt dat ze 24 uur per dag open zouden moeten zijn. |
Bymarco 23 augustus 2009 | |
Lekker Indonesisch eten, met liefde bereid door de eigenaar. Als je van spicy houdt neem dan vooral de Belado groente. En ook erg lekker de lams sate |
Geef zelf je mening over Kamal