Het restaurant Odysseus Palace is het best te omschrijven als sfeervol en gezellig. Het restaurant is gelegen in het oude centrum van Zoetermeer in een monumentaal pand. De keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok kookt voor u zowel de klassieke Griekse gerechten als moderne gerechten van deze tijd. De uitgebreide a la carte kaart geeft een ieder meer dan voldoende keus.
Gisteren heerlijk gegeten met enkele familie leden. Iedereen meer dan genoeg gegeten en was vurrukelijk. De gastvrouw is zeer vriendelijk. Waren een tijdje niet geweest maar dat halen wij wel in. Alvast weer gereserveerd voor moederdag. Tot dan.
Heerlijk eten, erg vriendelijk personeel en uitstekende sfeer!
Heb je zin in een verzorgde, gezellige en heerlijke avond dan ben je bij dit restaurant aan het juiste adres!
De gerechten zijn met liefde bereidt, heerlijk Grieks eten!
Top service en niks op aan te merken. Het restaurant heeft een lekker sfeertje, schitterende muurschilderijen en de dames van de bediening zijn zeer vriendelijk en attent.
Tot de volgende keer
Gisteravond gegeten bij Odysseus, heel goed restaurant. Voor deze prijs is de kwaliteit echt heel goed. Vriendelijk personeel en een zeer gezellige sfeer. Moeite waard, echt een aanrader!
Geef zelf je mening over Restaurant Odysseus Palace