Reserveer nu
Dikkertje over zichzelf

Evenals het eten is de sfeer ook op en top Grieks. Een avond het gevoel alsof je in het sfeervolle Griekenland zit. Uiteraard wordt de ambiance geaccentueerd met traditionele Griekse muziek. De Griekse keuken is één van de meest veelzijdige keukens ter wereld vol traditie en de heerlijkste spijzen. Uiteraard bereiden wij alle gerechten vers en is het ook mogelijk om eten mee te nemen.

1 2 3 4 ouder »

Piffle Piffle 12 februari 2012

Gisteravond hebben we hier heerlijk gegeten. Erg leuk dat de kok zelf ook af en toe kwam vragen of alles naar wens was. Een gezellig restaurant met goede bediening.
Aan de buitkant van het restaurant zou je echt niet denken dat hier zo'n goede griek zit!
Het lamsvlees en de garnalen zijn sowieso een echte aanrader!

Max-Wil Max-Wil 28 december 2011

Wij komen al geruime tijd in Dikkertje en iedere keer is het weer een groot succes! De hartelijke ontvangst door de eigenaren en bediening, geven je het gevoel meer dan welkom te zijn. De gerechten zijn verrukkelijk, onder andere de aubergine met feta uit de oven en de mixed grill zijn aanraders. De combinatie van Griekse gastvrijheid en heerlijk eten maakt Dikkertje voor ons de beste Griek van Utrecht en omstreken.

Meester-Ernst Meester-Ernst 22 december 2011

Heerlijk eten, Gezellige sfeer,ook voor kinderen is er veel keus. Bij ons laatste bezoek mochten de kids zelf het toetje maken. Geweldig. Aanrader voor iedereen. Ook de vegetarische schotel is prima!!

RiaH RiaH 20 december 2011

Nog een maandje of twee en dan bestaat Dikkertje zeven jaar. En al zeven jaar ben ik vaste klant. Minimaal 1 x per twee weken. Maar ik ken er ook die vanuit Venray iedere week een keer naar Utrecht reizen om bij Dikkertje te eten. Niet alleen vanwege de kalamaris, octopussalade, de mezedes (voor iedereen een aanrader), Bifteki Kees, gemistes (vergetarisch) maar vooral om de authentieke Griekse smaak, de gastvrijheid van eigenaren én de vriendelijke bediening.Een aanrader

MarissaW MarissaW 27 september 2011

Heerlijk eten met vele diverse, authentieke Griekse gerechten, goede en enthousiaste bediening en een sfeer waar je je meteen thuisvoelt!

Hero Hero 7 september 2011

Met 15 mensen mixed grill gegeten, al het vlees super mals. Heerlijke salade met feta. Vriendelijke bediening. Porties zijn groot genoeg. Hier staat een echte gastheer te koken met liefde voor het vak. Open keuken. Kok komt regelmatig langs over er nog wensen zijn! Mooie en schone zaak.

Meimei Meimei 29 juli 2011

Als je denkt dat je ooit echt Grieks hebt gegeten in Nederland, eet dan eens bij "Het Dikkertje". Heerlijk en eerlijk eten; grote porties écht Grieks eten (al doet de naam anders vermoeden). Alles kan hier, combinaties maken van verschillende gerechten? : geen probleem! Probeer eens het heerlijke lamsvlees, of het met feta gevulde gehakt! Zeker geen doorsnee Griek. De eigenaren hebben de laatste maanden erg veel te verduren gehad, en ik ben heel erg blij dat ze weer geopend zijn. Hele lieve mensen, die alles voor je doen!

Een echte Griek, met een Grieks dekor, Griekse muziek, Griekse gastvrijheid: kortom eínai eprósdekti? (wees welkom!)

RuudVeldhoen RuudVeldhoen 23 juni 2011

Hartelijke ontvangst - geen poespas.
vriendelijke prijzen - goed eten en veel
giros mag wel wat meer kruiden hebben. Tzatziki is uitmuntend.
lekkere salade, een aanrader voor de liefhebber van de griekse keuken

liz_van_rijn liz_van_rijn 26 mei 2011

Heerlijk eten en heel gezellige sfeer, zeker een plekje om vaker naartoe te gaan!

Proever51089 Proever51089 15 mei 2011

Eten bij Dikkertje is in een woord geweldig vooral de griekse specialiteiten, ik had gisteren een schotel van lamsvlees met diversen groeten en rijst dit was super lekker voor mij is dit de beste griek in Utrecht

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Dikkertje