tijdens de Volvo race stopover op het terras met mijn zoon sate met friet gegeten. Wij hadden anders van de grote kaart moeten eten en daar was het te warm voor. Goede sate beetje vette saus. Aardige bediening.
Gisteravond hier met 8 personen uiteten geweest ter gelegenheid van het afscheid van een collega. Ik moet zeggen dat het eten heel lekker was. Ik had gekozen voor de gamba\'s, die waren super lekker. Het was een buitengewoon ongedwongen sfeer, dat maakte de avond helemaal compleet.
We waren met een gezelschap van drie personen na een bezoek die middag aan de Kunsthal. Goed en welwillend ontvangen aan een warmhouten bar in een pijpenlaatje. Veel bezoek die dag van hoofdzakelijk mannen uit de scheepvaartwereld. In weerwil van de drukte, die op enig moment luwde een goede tafel met uitstekend eten en drinken tegen acceptabele prijzen. Na de tafel nog even gepraat met de eigenaren Ronald Neef en Chiristina Ommel, die sedert 5 jaar eigenaren zijn van dit restaurant, dat binnenkort 25 jaar bestaat. Welnu, petje af. Leuke zaak, een aanrader, maar dat schijnen al heel veel mensen te weten. Vanwege de feestdagen flesjes wijn mee gekregen. Goede en plezierige bediening door een fraaie dame met een warme (sensuele/hese) stem. Om water hoef je niet te vragen, want het wordt er automatisch bij gezet. Kortom, een aanbeveling waard. Ik kom er zeker terug.