Irenedevalk 4 mei 2011 | |
Fantastische pizza's, goedgekeurd door Italiaanse schoonzoon! Ook de verse pasta's zijn verrukkellijk. |
pkbinda 5 januari 2011 | |
Constante kwaliteit van uitzonderlijk hoog niveau! Alles is vers en dat proef je.. absoluut een aanrader! |
silvanow 9 november 2010 | |
Ik kom hier ongeveer één keer per week. De kok is super aardig en de gerechten van hoge kwalieit. De lasagna is een aanrader. Verder is de fusili heerlijk! De pizza's hebben de beste bodems en de ingrediënten zijn altijd vers. |
dianap 9 maart 2010 | |
Het eten is lekker en wordt vers voor je neus gemaakt. Heerlijke afhaal en een aanwinst voor Diemen. |
douma 2 maart 2010 | |
28-2-2010 eten bij vero gehaald. Zoals altijd heerlijk, vooral onze keus de "roulade aubergine" is aan te bevelen. |
liabelcatering 10 februari 2010 | |
Het is echt een afhaal restaurant, PIZZA is er echt lekker, met verse kruiden er op, niet duur, wel kammer dat af dat en toe het deeg op is...Dus kom op tijd je Pizza afhalen |
dutchcowboys.eu 21 januari 2010 | |
een PIZZA salami afhalen is echt een aanrader. Redelijke prijs, de bodem is uitstekend gebakken. Als restaurant om te zitten is het niks. EEn prima afhaal pizza lijn ,dat wel |
CarloKool 10 december 2009 | |
Ik eet graag in exclusieve restaurants, maar bij Vero haal ik bijna 1 keer per week een pizza. Gewoonweg super lekker! Mijn voorkeur: ham, salami met en rood pepertje. |
elisedebruin 6 september 2009 | |
wat zal ik zeggen over vero..de pizza's waren flauw en de kaas smaakloos..
willyb 24 april 2009 | |
Echte verse ingredienten. Heel smakelijk klaargemaakt. Vriendelijke bediening.
Geef zelf je mening over Vero