KeukenFast food, Hollands, Mediterraan, Koffiebar, Croissanterie, Europees, Juicebar, Lunchroom & Tearoom

tomaat tomaat 26 april 2011

Een kleine bruine club geproefd. Ik kwam weliswaar rond 1 uur dat betekent spitsuur en zeker 15 minuten wachten op je broodje. De sandwich was goed, inderdaad klein was ook genoeg voor een kleine eter. Dacht dat ze hier vooral bio ingredienten gebruiken, dat zou natuurlijk alleen maar beter zijn.

bobhamersma bobhamersma 17 september 2010

Als bewoner van stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid en bijna naaste buur van Mech Make & Take ben ik een enthousiaste bezoeker gebleven tot zeker een jaar na de opening van dit etablissement. Tot die tijd was de prijs van een grote 'club' nog goed te doen, al was een slordige zes euro nog steeds veel geld. Een lekkere club sandwich, maar het is niet eens de ultieme en dat is het ook nooit geweest. Voorgebakken spek, geen verse kip, dat zou het voor dat geld wel moeten zijn. Toen Mech ook nog de prijzen langzaam de prijzen voor haar broodjes opschroefde, ben ik op zeker moment afgehaakt. 7 euro voor een sandwich die niet is wat het zijn moet, maar slechts deze prijs verdient omdat heel hautain oud-zuid er zijn broodje nuttigt, is het simpelweg niet waard. Voor zij die niet weten hoe een échte (club)sandwich moet smaken, biedt de tent prima broodjes. Zij die kritisch zijn, zullen teleurgesteld worden.

s1ngleamsterdam s1ngleamsterdam 28 juli 2010

Al is de grote hoeveelheid yuppen niet echt eetlustbevorderend, het eten des te meer. Zelfs een kleine sandwich is groot. Ben benieuwd wat een grote is. Met mooi weer is het buiten altijd vol, binnen zijn de zitmogelijkheiden beperkt. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Claudine Claudine 31 mei 2009

Mech heeft nu ook een vestiging aan de Gustav Mahlerlaan, iets minder zien-en-gezien-worden dan in Oud-Zuid (of je moet voor de bouwvakkers komen), maar net zo'n heerlijke clubs, baguettes en sapjes. Ik ben er nog niet helemaal achter of de formule bestellen aan de bar en wachten totdat je bediend wordt wel zo goed werkt, er is toch personeel genoeg, laat die dan gewoon aan je tafel komen? Maar goed, kwaliteit en keuze van eten is goed en sfeer OK.

Marcel van Wolferen Marcel van Wolferen 3 februari 2009

Het is en blijft gewoon een gepimpte broodjeszaak en dan vooral een met een luidruchtig Oud Zuid publiek. Goede broodjes en o.k. beleg maar wel erg prijzig. Het zou veel creatiever en geinspireerder moeten kunnen voor die prijs!

Geef zelf je mening over Mech Make & Take

MaandagGeopend