Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit restaurant, tot gisteravond.
Bij binnenkomst roken wij een sterke ammoniaklucht en moesten we met prikkende ogen naar buiten. Men gaf als verklaring dat de spoelbak was verstopt en werd schoongemaakt.
Nadat de smerige lucht verdwenen was en we weer naar binnen konden, werd er geen enkel excuus gemaakt.
Daarna was de maaltijd zoals gewoonlijk heerlijk.
Bij het weggaan om ongeveer 20.45 uur zag ik in de helft van het restaurant de stoelen al op de tafels staan. Dit geeft geen gevoel van gastvrijheid, de schoonmaak hoort toch na sluiting plaats te vinden? Ik vind het jammer dat dit gebeurt in één van de beste restaurants van Hoofddorp.
Voorheen werkte dit restaurant met een apart concept. Hierbij kwamen de gerechten in de vorm van een amuse, waarbij je het aantal gerechten dan kon kiezen en van tevoren kon aangeven wat je liever niet wilde. Dat concept hebben ze niet meer en dat is jammer want het onderscheidde ze wel van andere restaurants.
Maar wat ze op tafel zetten is nog steeds goed en ziet er heel verzorgd uit. De prijs/kwaliteitsverhouding is wel ok en de bediening is goed, al was het op de vrijdagavond dat wij er waren niet bijzonder druk. Een adresje om naar terug te gaan dus.
Heerlijk gegeten, vriendelijke en attente bediening.
3-gangen menu was prima van smaak maar de porties hadden iets groter mogen zijn.
Zeker een aanrader!
Gisteravond met 62 personen gegeten bij Muse A Muse. Mooie zaak, heerlijk eten, prima bediening en erg gezellig. In 2,5 uur een drie gangen menu met een keuze tussen vlees en vis bij het hoofdgerecht. We gaan hier zeker vaker komen.