Bij de Vierde Generatie kan je gerust met een zakenrelatie eten, zonder ergens bang voor te zijn.
Ik heb hier onlangs met 2 engelse collegae gegeten, en alles verliep vlekkeloos.
Eten is bij mij altijd goed geweest.
Verrassingsmenu is ook daadwerkelijk verrassend.
Service is attent, professioneel en netjes.
Nadeel is wel dat de hotelingang in het restaurant zit.
Wil je daar geen last van hebben, ga dan achterin zitten.
We hebben heerlijk gegeten. Onverwacht in dit restaurant terecht gekomen, omdat we in het bijbehorende hotel sliepen. De marbre van ganzenlever was heerlijk, De hoofdgerchten, vooral de eend, waren voortreffelijk. Daarbij werden heerlijke wijnen geadviseerd door een vlotte en kundige jongeman. Jammer dat wij een beetje haast hadden vanwege een bruiloft, dus weinig tijd om na te genieten. Maar absoluut een aanrader!
Wij hebben 2 juli 2011 heerlijk gegeten in de Vierde Generatie.
Van begin tot het einde was de bediening vriendelijk en attent.
Ze besteden nét even meer aandacht aan je dan elders(glazen bijvullen en jas aannemen bijvoorbeeld).
Op het laatst kwam de kok nog informeren of alles naar wens geweest was.
Wij aten tonijn en makreel; smaak was erg lekker. Bovendien waren de porties voldoende. We hadden geen voorgerecht en toch voldoende gegeten. Nagerecht was lekker; ijsbolletjes waren goed(zonder klontjes) en heerlijke koffie-smaak erbij.
Ook de rode huiswijn smaakte lekker.
Op dit moment is dit mijn favoriete restaurant in IJsselstein.
Al voor de derde keer een bezoek gebracht aan De Vierde Generatie in IJsselstein. Ondanks het feit dat het restaurant prachtig gelegen is in het centrum van de stad, eenvoudig te bereiken door diverse 'gratis' parkeervoorzieningen op circa 100 meter afstand. Een sterke plus ten opzichte van de restaurants in Utrecht. Mooi en eigentijds interieur, comfortabele stoelen en vlotte gastvrije bediening. De kaart biedt voldoende variëteit. Toegankelijke brasseriegerechten, aangevuld met bijzondere en creatieve gerechten van de chef. Ook voor goede bijpassende wijnen is gezorgd. De prijsstelling zeer schappelijk. In relatie tot de prachtige ambiance en de kwaliteit van de gerechten zelfs een positieve verrassing. Daar zouden nog wat collega-ondernemers iets van kunnen lerenKortom: een aanrader voor gasten die in de buurt van Utrecht een mooie restauratieve ervaring zoeken!
Geef zelf je mening over Restaurant de Vierde Generatie