8.1
7.9

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Remy D Remy D 7 mei 2012

Ambitieus restaurant met wisselende kwaliteit waardoor het lastig is om een goed oordeel te geven. De kookstijl is erg bij de tijd met zuurtjes in de gerechten, het veelvuldig gebruik van (vergeten) groenten, kruiden en bloemetjes. De opmaak ziet er ook verzorgt uit. Met de smaak zit het ook wel goed maar ik mis toch wel het raffinement en de verfijning. Zo zien de amuses er veelbelovend uit maar smaakt het wat gewoontjes. De gerechtjes met pulpo en kreeft smaken goed maar hier ook weinig verfijning. Het brood erbij is gewoonte zout. Het beste gerecht is het rundvlees met lekkere groenten erbij. Het dessert is mierzoet en heb ik maar voor de helft opgegeten. Bediening is erg losjes en de ambiance gemoedelijk met het uitzicht op veel kookboeken van driesterrenchefs. Prijzen liggen hier relatief hoog vandaar de redelijk als beoordeling.

Maddie Hayes Maddie Hayes 5 mei 2012

Het eten is goed en bijzonder, dus daar niets op aan te merken, maar de bediening heeft mijn avond totaal verpest. Ik had twee (bejaarde) Amerikaanse stellen meegenomen, waarvan eentje een voormalig chefkok en zij konden het ook niet geloven. De jongens in de bediening gedroegen zich verwaand en arrogant. Ze luisterden niet en/of negeerden ons. De ene vertelde alleen maar zijn eigen verhaal en trok rare gezichten bij alles wat er tegen hem werd gezegd en de ander deed of alsof hij ons niet zag of liep een modeshow door de zaak (echt belachelijk). Het gaat niet om de bediening uiteindelijk, maar dat schijnen deze jongens wel te denken en ze hebben onze avond ook voor een deel verpest. Gelukkig hadden we het erg leuk samen, maar ik schaamde me echt. Nooit zou ik dit restaurant aanraden!

Lotbru Lotbru 16 april 2012

Afgelopen zaterdag met zijn tweeën met veel smaak en plezier het vier gangen verrassingsmenu gegeten. Heerlijke, verrassende gerechten, passend bij het seizoen. De wijnen van het arrangement waren bijzonder, smaakvol en pasten goed bij de gerechten.
De bediening was vriendelijk en attent, maar ook prettig ontspannen. Leuk is dat de chef en de rest van de keukenbrigade af en toe ook mee lopen in de bediening, zodat ook zij contact hebben met de gasten. En het feit dat je ziet hoe zij je eten bereiden (je kijkt letterlijk in de keuken), maakt het helemaal bijzonder. Kortom: we hebben volop genoten en komen snel weer terug!

bojana bojana 5 april 2012

Complexe en zeer smaakvolle gerechten. Goede prijs kwaliteit en porties van 4 gangen verassing menu waren juist. Aanrader.

Sushi2010 Sushi2010 14 februari 2012

Als je naar binnen kijkt, lijkt het net een boekwinkeltje.. leuk ingericht. En verder heerlijk gegeten!! Samen met een vriendin gegeten en zij was ook erg tevreden. Eerst 3 verschillende soorten amuses van de zaak en daarna hadden we beide het verrassingsmenu genomen en m'n vriendin had tevens een BOB-wijnarrangement erbij genomen (halve glazen) wat natuurlijk een goede uitkomst is voor mensen die wel een wijntje bij iedere gang willen maar niet zo snel drinken. Het menu was voortreffelijk en we ploften ook behoorlijk uit elkaar, dus het was zeker genoeg. Wel een beetje warm daar.. ze hadden flink zitten stoken. En om half 7 daar al zijn is wellicht iets te vroeg.. de tent was nog helemaal leeg.. Maar zeker een restaurant om terug te komen.

DavidAMS DavidAMS 12 februari 2012

Zeer goed gegeten en personeel ook heel relaxed en kundig. Zelfs met groep van 10 echt perfect. Dikke aanrader, ook als je in kleiner gezelschap bent!

ddmuse ddmuse 10 januari 2012

Wonderful food, wonderful atmosphere!

tiemenkoetsier tiemenkoetsier 20 oktober 2011

Kom regelmatig "In de keuken" Heerlijke gerechten en amuses. De gerechten worden met liefde bereid en gereserveerd. Te gek, allemaal heerlijkheid met al die verrassende gerechten.
Bijzonder is de uitgebreide uitleg aan tafel.
Als je iets te vieren hebt moet je zeker naar In De Keuken gaan.

tertia fransman tertia fransman 23 september 2011

tot in detail excellent gekookte amuses en gerechtjes. PLezierige low profile omgeving met aardige bediening. Een van de betere plekken in Amsterdam

Pearls_and_Pigs Pearls_and_Pigs 7 augustus 2011

We ordered the surprise menu and the matching wine arrangement and were blown away: From the tiny spoons made from Parmesan, topped with a tomato foam to the cherry-chocolate dessert.. everything was delicious, a real experience for our taste-buds, and the wines complimented each course perfectly. Not cheap but for us well worth the 160€. A pearl in Amsterdam.

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Geef zelf je mening over In de Keuken