KeukenItaliaans
OpeningstijdenMa t/m za 17.00-21.00, zo gesloten

Bams Bams 6 februari 2012

In Juni 2011 heggen mijn vrouw en ik hier ons huwelijk gevierd. van de ontvangst van de gasten tot het ontbijt in de tuin de dag erna; alles was af.
Sandra en haar team hebben in alles dat stapje extra gezet; een zeldzaamheid in de nederlandse horeca.

Het diner voor ons en de gasten was overheerlijk, met een bediening die de sfeer perfect aanvoelde. 's avonds was de wijnkeuze super en waren de hapjes daar helemaal bijpassend bij. soepjes en fingerfood maakten het af!
Als we nog eens zouden trouwen (natuurlijk met elkaar!) dan zouden we het hier weer vieren.

RoyK RoyK 8 december 2011

Pasgeleden hebben we met 25 mensen hier gegeten en een aantal zijn ook blijven slapen.
Opvallend is de gastvrijheid en de attentheid van het personeel en de eigenaresse. Complimenten hiervoor!
Het ontvangst was super en het eten heerlijk! We hebben een zes gangen diner gegeten. De ene gang was nog lekkerder dan de andere gang. Dit alles begeleid door de juiste wijnen.
De kamers zijn prime en het ontbijt was wederom erg goed,
De reacties van de gasten waren erg goed. Iedereen heeft heerijk gegeten en we zijn goed verzorgt.
Kortom een adres om nog eens terug te komen!

frodo12 frodo12 29 oktober 2011

Met zijn tweeën wezen eten en voor de vier gangen gekozen. Menu was Carpaccio, gnocci met spinazie, snoekbaars met venkel en biet en tiramisu toe. Plek is leuk ingericht, bediening is erg aardig en kundig. Prijs vinden we wel te hoog €132,90 voor twee couvert met twee glazen wijn elk. Ook vinden we dat indien je geen kaart hebt met een Italiaanse keuken je meer inspiratie kan hebben dan carpaccio en tiramisu. Ook de andere gerechten waren erg standaard en we vragen ons af of er variatie in zit. Iedereen in het restaurant had namelijk hetzelfde op zijn bordje.

jeanne12 jeanne12 24 juni 2011

Op zondag mijn verjaardagsfeest gevierd in Mezzo. De gasten kregen 6 kleine gerechtjes geserveerd. Deze waren erg lekker, vooral de vis met risotto en de tiramisu viel in de smaak. De bediening is erg vriendelijk en attent. Ik heb erg genoten en mijn gasten zijn zeer te spreken over Mezzo. Er zijn genodigden die zeker terug komen om te dineren.

diezedal diezedal 28 mei 2011

Donderdag 26/05 hier met z'n 2en gegeten naar aanleiding van de goede recencies en omdat we in de buurt waren. Gekozen voor een 3 gangen menu (incl. tussengerecht) met wijnarrangement. Kregen een vleesmenu hoewel vis ook had gemogen, maar misschien was vlees èn vis te moeilijk? Het eten was heerlijk en de wijntjes van het arrangement pasten goed tot zeer goed bij de gerechten.
De sfeer in het restaurant is goed, de bediening professioneel en heel vriendelijk.
Prijs/kwaliteit verhouding was OK. Niet alles kan volmaakt zijn, maar dit zat er dicht tegenaan.

Geef zelf je mening over Restaurant en kamers Mezzo