Paul2din 18 mei 2012 | |
Kreeg een rauw omelet, heb ik ook aangegeven maar moest gewoon de volle pond betalen, schandalige onbeleefde bediening. Hier ga ik zeker nooit meer heen! |
pdeleede 16 april 2012 | |
In één woord top, met perfecte bediening. Ik nam de salade met gamba's (heerlijk) en ook het gerecht van mijn vegetarische disgenoot was uitstekend. Een absolute aanrader. |
Genieters77 14 oktober 2011 | |
Erg leuke eetzaak. Voor mij alleen bekend van de lunch, maar die was tot 3 keer toe prima. Leuke bediening, niet zo stijf. Altijd verse bloemen en leuke aankleding. Je kunt er ook een super lekkere high tea reserveren, hoeft slechts 1 dag vooraf. |
Molen015 6 augustus 2011 | |
Mooie locatie waar het na een rondje zwaaien met de golfclub goed toeven is. We waren met een gezelschap van 10 personen waar de bediening zeer adequaat mee om ging. Gerechten vlot en gelijktijdig uitgeserveerd. De kaart is beperkt maar gevarieerd. De courgette creme soep met Thaise garnalen is een aanrader.
Hipenhot 31 juli 2011 | |
Prima plek om gezellig te lunchen, loungen of te dineren met kinderen. Er is een klein speeltuintje bij het restaurant, je hebt daar goed zicht op vanaf het voor-terras of vanaf binnen. Het eten is lekker, de bediening is vriendelijk en accuraat. De prijs-kwaliteit verhouding vonden wij goed. |
Mac86 27 juni 2011 | |
Gisteren weer heerlijk genoten op het Terras van Abel.
AE22 16 november 2010 | |
Wij hebben fantastisch gegeten bij Abel en de service was zeer bijzonder. Onze auto was vast komen te zitten door regen en modder. Door personeel en de eigenaar is de auto losgetrokken. "Gaan jullie maar lekker eten wij zorgen wel voor de auto." werd gezegd.
martijn2010 7 oktober 2010 | |
Zoals ook anderen schreven is het een super slecht restaurant!! het is nog nooit goed geweest! alleen het terras is mooi gelegen (veel rotzooi op het terras servetten kassa bonnen) eten is ver onder de maat met de prijs vergeleken en de bediening is erg gaotich er zit geen leiding in, zie ook de recensie van de gouden pollepel van het ad die werden ook niet vrolijk!! en terecht!! geen aanrader jammer |
Marguerite 1 6 oktober 2010 | |
Afgelopen weekend alweer uitstekend gegeten bij Abel.
josvanaggelen 5 oktober 2010 | |
L.S.