Abel Grand Café Restaurant over zichzelf

Een informele en warme ambiance, waar Abel grand café restaurant, de Serre en de Club plaats bieden aan gezelschappen van 2 tot 400 personen. De ruimtes zijn afzonderlijk geschikt voor kleinere gezelschappen en vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor grote evenementen. In combinatie met de terrassen en Pitch&Putt Rhoon rondom Abel zijn de mogelijkheden voor een geslaagd evenement legio!

1 2 3 4 ouder »

Paul2din Paul2din 18 mei 2012

Kreeg een rauw omelet, heb ik ook aangegeven maar moest gewoon de volle pond betalen, schandalige onbeleefde bediening. Hier ga ik zeker nooit meer heen!

pdeleede pdeleede 16 april 2012

In één woord top, met perfecte bediening. Ik nam de salade met gamba's (heerlijk) en ook het gerecht van mijn vegetarische disgenoot was uitstekend. Een absolute aanrader.

Genieters77 Genieters77 14 oktober 2011

Erg leuke eetzaak. Voor mij alleen bekend van de lunch, maar die was tot 3 keer toe prima. Leuke bediening, niet zo stijf. Altijd verse bloemen en leuke aankleding. Je kunt er ook een super lekkere high tea reserveren, hoeft slechts 1 dag vooraf.

Molen015 Molen015 6 augustus 2011

Mooie locatie waar het na een rondje zwaaien met de golfclub goed toeven is. We waren met een gezelschap van 10 personen waar de bediening zeer adequaat mee om ging. Gerechten vlot en gelijktijdig uitgeserveerd. De kaart is beperkt maar gevarieerd. De courgette creme soep met Thaise garnalen is een aanrader.
Zelfs een boterham met hagelslag behoort tot de mogelijkheden zodat ook de kleintjes ruimschoots aan hun trekken komen. We hadden het dus prima naar de zin bij Abel.

Hipenhot Hipenhot 31 juli 2011

Prima plek om gezellig te lunchen, loungen of te dineren met kinderen. Er is een klein speeltuintje bij het restaurant, je hebt daar goed zicht op vanaf het voor-terras of vanaf binnen. Het eten is lekker, de bediening is vriendelijk en accuraat. De prijs-kwaliteit verhouding vonden wij goed.

Mac86 Mac86 27 juni 2011

Gisteren weer heerlijk genoten op het Terras van Abel.
Wat een fijne zaak is het toch! Bediening goed, eten prima (prijs-kwaliteit verhouding is oké), entourage fantastisch!!

AE22 AE22 16 november 2010

Wij hebben fantastisch gegeten bij Abel en de service was zeer bijzonder. Onze auto was vast komen te zitten door regen en modder. Door personeel en de eigenaar is de auto losgetrokken. "Gaan jullie maar lekker eten wij zorgen wel voor de auto." werd gezegd.
Bediening perfect, eten heerlijk en wij gaan zeker hier weer gauw eten.

martijn2010 martijn2010 7 oktober 2010

Zoals ook anderen schreven is het een super slecht restaurant!! het is nog nooit goed geweest! alleen het terras is mooi gelegen (veel rotzooi op het terras servetten kassa bonnen) eten is ver onder de maat met de prijs vergeleken en de bediening is erg gaotich er zit geen leiding in, zie ook de recensie van de gouden pollepel van het ad die werden ook niet vrolijk!! en terecht!! geen aanrader jammer

Marguerite 1 Marguerite 1 6 oktober 2010

Afgelopen weekend alweer uitstekend gegeten bij Abel.
Vriendelijke en profesionele bediening die niets te veel is.
Uitstekend eten. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Een echte aanrader!!

josvanaggelen josvanaggelen 5 oktober 2010

L.S.
ik heb ter viering van onze huwelijksdag afgelopen vrijdag met mijn gezin van 16 personen in de aparte ruimte (de serre ) gegeten.
mooi met linnen gedekt + kaarsen + en bloemversiering.
gecombibeerd buffet van voor- en hoofdgerechten,
met ruime variatie in vlees en vis en verder diverse groenten,aardappels,rijst en patat frites.
uitgebreid en verzorgd dessert buffet.
eem plezierige goed drinkbare dagwijn wit en rood.

wij - in leeftijd van 10 tot 81 jaar - hebben genoten,ook door de attente bediening.
wij beleefden een heerlijk avond!!
Jos van Aggelen,Rhoon.

1 2 3 4 ouder »