Proever7891 Proever7891 11 januari 2008

Eet licht speelt goed in op de behoefte van mij en mijn collega's aan "normaal" eten als we overwerken ipv pizza of andere snacks. Vooral de lichte stamppotten vind ik erg lekker.

Proever54278 Proever54278 28 november 2007

Heerlijk! afhaalmaaltijden zonder schuldgevoel! veel variatie en gezond! Niets meer aan doen zou ik zeggen.

Proever49091 Proever49091 25 juli 2006

Wat een top tent!!!! Na een bezoekje aan eet licht ben ik altijd helemaal happy. Niet alleen het heerlijke en spannende eten maar ook de harde werkers van Eet Licht doen er alles aan om de klant koning te laten voelen.

Proever49074 Proever49074 24 juli 2006

Eindelijk een fatsoenlijk alternatief voor de ah maaltijden, chinees of pizza; Makkelijk eten zonder schuldgevoel!

Proever49065 Proever49065 24 juli 2006

Wat een heerlijke gerechten. Ik sport in de buurt en kom hier vaak langs om even een maaltijd te halen. Ga zo door!! Ik kom zeker deze week weer langs!!

Proever29547 Proever29547 19 juli 2006

Ik woon in oud zuid en werk in het Olympisch stadion. Toch rij ik geregeld voor het werk op de scooter langs eetlicht om een heerlijk broodje te halen. Heerlijk!

Proever9798 Proever9798 17 juli 2006

De menus geven het idee dat er inderdaad iets apart voorgeschoteld gaat worden en dan ook nog eens - in het kader minder vet en lekker licht - goed voor de lijn. Nou, ik geloof dat er bij de snackbar op de hoek minder in het vet wordt klaargemaakt als hier. Aardappels worden ongeschild op een spietje geserveerd....maar hebben een complete sponsige smaak doordrenkt van het vet. Hetzelfde geldt voor de gegrilde verse groente....zelfde bereidingswijze. De kip op spies het zelfde laken en pak. Alles is compleet smakeloos. En wat dacht je van de indische sate...ooit een sateetje gegeten zonder saus? Moeilijk weg te werken zo\'n klomp witte rijst. Nee, voor mij is het finito basta. In geen jaren zo\'n slechte hap gegeten!

Proever48028 Proever48028 23 juni 2006

Heerlijke broodjes en smoothies!

Geef zelf je mening over Eet Licht