lieke3 31 maart 2012 | |
Mooie locatie, zeer verzorgd qua menu en ander drukwerk. correcte bediening, hoewel soms wat onoplettend wanneer we ze nodig hadden. De keuken is eerder brasserie stijl. Het vispannetje was redelijk zwaar en het voorgerecht met de champignons ook wat machtig.
mnijmegen 27 maart 2012 | |
Snelle, attente bediening. Goed en smakelijk eten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!Enig minpuntje is misschien dat de 2 persoonstafels iets te dicht op elkaar staan. |
Hansiepansie 11 maart 2012 | |
Na reservering 's middags bleek er 's avonds toch geen plaats vrij. Lang moeten wachten en eenmaal gezeten toch weer even lang moeten wachten op drankjes. Vervolgens ook weer moeten wachten op (deel van) eten. Eten overigens wel smakelijk. |
Coen W 17 december 2011 | |
Hier onlangs prima geluncht. Gezellige vlaamse brasserie met voor elk wat wils. Komen graag nog eens terug. |
ildi 1 december 2011 | |
Leuk restaurant met lekkere diverse gerechten.
ingehoogers 30 november 2011 | |
Het is lang geleden dat ik zo lekker ben gaan uit eten. alles was perfect, iets meer dan dat je op kan. mooie opmaak van de borden, prijskwaliteit verhouding is echt perfect |
_Kristel_ 13 november 2011 | |
Gezellig restaurant waar lekkere vlaamse gerechten geserveerd worden. Van waterzooi tot luikse wafel, maar voor de moeilijke eter staat er ook genoeg op de kaart (bijvoorbeeld geitenkaassalade, rundermedailons met friet e.d.). Het vlaams Arsenaal heeft een zeer ruime bierselectie. We hebben gisteren een heerlijk toetje gegeten met rabarber en aardbeienkwark, echt een aanrader. De bediening is erg vriendelijk, enige minpunt is dat we soms net iets langer op ons gerecht moesten wachten als verwacht. |
cissie 19 oktober 2011 | |
Lekker eten, met zorg bereid en gezellige plek. Echter, de porties zijn sinds kort kleiner geworden, wat jammer is. De prijs is namelijk hetzelfde gebleven! |
pareltje 30 september 2011 | |
Tijdens weekend weg hier toevallig tegenaan gelopen; heerlijk gegeten; bediening prima: lekker informeel, heel attent. Prijzen zijn zeer betaalbaar! |
h_petersen 31 augustus 2011 | |
Houd in de gaten dat het Vlaams Arsenaal uit twee verschillende restaurants bestaat: het cafe en de brasserie.
Geef zelf je mening over Vlaams Arsenaal