Leuk restaurant met lekkere diverse gerechten.
Leuke prijzen.
Goed personeel.
Voor even snel eten is het goed, maar ook om langer te tafelen.
Zag ook wat mensen alleen eten.
Er is een grote leestafel, waar je ook kan eten.
Even een stationsrestauratie gevoel vanwege hoge plafonds, maar dat verdween heel snel.
Het is lang geleden dat ik zo lekker ben gaan uit eten. alles was perfect, iets meer dan dat je op kan. mooie opmaak van de borden, prijskwaliteit verhouding is echt perfect
Gezellig restaurant waar lekkere vlaamse gerechten geserveerd worden. Van waterzooi tot luikse wafel, maar voor de moeilijke eter staat er ook genoeg op de kaart (bijvoorbeeld geitenkaassalade, rundermedailons met friet e.d.). Het vlaams Arsenaal heeft een zeer ruime bierselectie. We hebben gisteren een heerlijk toetje gegeten met rabarber en aardbeienkwark, echt een aanrader. De bediening is erg vriendelijk, enige minpunt is dat we soms net iets langer op ons gerecht moesten wachten als verwacht.
Lekker eten, met zorg bereid en gezellige plek. Echter, de porties zijn sinds kort kleiner geworden, wat jammer is. De prijs is namelijk hetzelfde gebleven!