Had er veel van verwacht en vind het een heel leuk concept.
Eten was echter jammer genoeg echt niet lekker.
Het vlees was te gaar, de proportionering was erg spaarzaam en de gerechten pasten niet mooi bij elkaar. Ik zou er niet nog een keer heen gaam
Bijzonder concept. Restaurant voelt als een grote huiskamer met een grote lange tafel waaraan de chef het menu bereidt. De binnenkomst is direct al zeer gastvrij. De chef heet ons persoonlijk welkom. Nadat we zijn geplaceerd wordt de avond doorgesproken. We hadden niet veel tijd ivm een voorstelling, daarom geeft de bediening ons twee opties. 3 gangen ipv de gebruikelijke 4, of 4 gangen waarbij we het nagerecht na de voorstlling komen nuttigen. We kiezen enthousiast voor de laatste optie. Eendracht serveert alleen een Menu, want een kaart is niet beschikbaar. Wel wordt er uitstekend rekening gehouden met speciale wensen/allergieen. Doordat er in het restaurant gekookt wordt en je er dicht op zit, is er veel interactie tussen chef en gasten en zie dat er met liefde en beleid wordt gekookt. Dit zie je duidelijk terug op het bord en is ook duidelijk te proeven. Verwacht niet te veel tierelantijntjes maar reken op mooie pure smaken die verrassend gecombineerd worden. Het wijnarrangement sluit hier goed op aan. Al met al een bijzondere en verrassende ervaring, in positieve zin