schellner 6 december 2011 | |
Super lekker !!!Wel iets an de duure kant.Bediening erg behulpzam |
Deezie 7 oktober 2011 | |
Als je op zoek bent naar heerlijke, gezonde Indonesische gerechten dan ben je bij Gembira Maastricht aan het juiste adres! Veel keuze uit losse maaltijden, maar ook uit complete menu's en snacks. Heerlijk voor de luie dagen.. thuis alleen nog even opwarmen en klaar. :) |
gabs 27 september 2009 | |
als je iets wil afhalen in maastricht is dit altijd een prima keuze. alles smaak echt heerlijk, er is voldoende keuze voor vegetariers en de porties zijn erg groot. een echte aanrader! |
makanmakan 3 september 2009 | |
Het eten hier is erg lekker. Mede omdat ze toch wel veel speciale gerechten hebben, is er variatie mogelijk. Jammer dat het toch wel aan de duurdere kant is, anders kon ik het iedere dag halen. |
Proever54214 17 juli 2008 | |
Hebben hier nou ongeveer 6 keer afgehaald en iedere keer was het een waar feest.
Proever51053 25 juli 2007 | |
Zeer goed afhaalrestaurant. Ze hebben veel keuze en alles smaakt heerlijk. jammer is alleen dat ik als vaste klant (ong. 1 keer per week) nog steeds niet achter de manier ben waarop ze hun prijzen berekenen. het gewicht schijnt een rol te spelen, maar precies dezelfde bestelling kost de ene dag 3 euro meer (!) dan de andere? dat is toch vreemd.
lekkeroframpvoedsel 28 augustus 2006 | |
Zeer ruime keuze aan Indonesische gerechten. Vriendelijke bediening. Bij het zien van de volle vitrine loopt je het water in de mond. Heel jammer dat de kok vindt dat overal gula jawa (palmsuiker) in moet. Bijna elk gerecht is te zoet. |
Geef zelf je mening over Gembira