oo4load 27 maart 2011 | |
Perfect restaurant voor wie van echt chinees eten houdt of dat graag wilt proberen. Dit is onder Chinesen een bekende en favoriete plek om uit eten te gaan, hetgeen automatisch betekent dat het eten goed is. Eenzelfde 'test' kunt u gebruiken om te bepalen of een Japans restaurant deugt.
kamio133 15 januari 2011 | |
Hoeveelheid valt erg tegen, kwaliteit kan ook nog wel eens schommelen. |
Karel2 6 oktober 2009 | |
Echt een verrassing om eens te gaan eten hier!!! Was altijd het doorsnee Chinese eten gewend maar dat vind je hier gelukkig niet op de kaart! We hebben ons compleet laten verrassen door de menu keuze van de eigenaresse en het eten was TOP en ook nog betaalbaar :-) |
Proever59362 23 juni 2008 | |
Ik snap echt al dat negatief schrijven van mijn voortgangers niet over dit restaurant...??? Hier moet je inderdaad niet heengaan als je Hollands-Chinees wilt eten! Hier ga je heen om echt lokaal Whenzhounees Chinees te eten,
Proever69076 22 december 2007 | |
Afgehaald, te vet en niet lekker, ga niet weer naartoe. |
Hoogkamer 21 november 2007 | |
Hebben hier laatst afgehaald. Conclusie: te duur, te vet, te slecht. Loop even door naar de Chinese muur. Dat is in ieder geval smaakvoller |
Proever63056 15 juli 2007 | |
Wij hebben hier gegeten en we vonden het echt niet goed. Missschien als je vis neemt, wat wij niet hadden? Vegetarische vis en veg kip kunnen we echt afraden en de rest beviel ook niet. Jammer, want we gingen gelokt door alle goede aanbevelingen van iens. |
Proever28137 1 juli 2007 | |
Op een donderdagavond hier gegeten. Een ware belevenis! ALLE producten vers en goed bereid. WIj hebben genoten van de gefrituurde varkensribbetjes, de ST. Jakobsschelpen met bosuitjes en glasmie. Daarna volgde roergebakken peultjesblad(!) met knoflook en sesamolie. Hoogtepunten waren de roergebakken ossenhaas met mini paksoy in een heerlijke saus en de garnalen met snijbonen. Dit alles onder het genot van Chinese thee en een goed glas wijn.... Opvallend detail: zowel Chinezen als Nederlanders genieten hier van de Chinese keuken. |
Proever62399 30 juni 2007 | |
Afgelopen weekend geweest. Het eten was echt op het wenzhuonese. Persoonlijk vind ik het zelf niet echt lekker. Het was zout/ zuur..... het is denk ik meer geschikt voor echte Chinezen. .
Proever61524 7 juni 2007 | |
Als je China gewend bent, is dit een verademing na alle verhollandste Chinezen. Heerlijke jiaozi gegeten en erg verse vis. Jammer dat we de enige gasten waren en ge-entertaind werden met keybordmuziek op cd. Niet gezellig genoeg om een hele avond te tafelen dus. De gastvrouw is daarentegen wel een reden om evente blijven zitten. Erg aardig! Hier gaan we vaker eten! |
Geef zelf je mening over When Zhou