7.7
6.4

1 2 ouder »

oo4load oo4load 27 maart 2011

Perfect restaurant voor wie van echt chinees eten houdt of dat graag wilt proberen. Dit is onder Chinesen een bekende en favoriete plek om uit eten te gaan, hetgeen automatisch betekent dat het eten goed is. Eenzelfde 'test' kunt u gebruiken om te bepalen of een Japans restaurant deugt.

Voor wie over 'te vet' klaagt, ja verassing, eten in China is vaak vet, wordt met veel olie gebakken. Wees liever blij dat er in Nederland enkele restaurants zijn die zich niet aan de "boerenkool met spruitjes" smaak hebben aangepast. Heeft u liever typische neder-chinees die drijft in een lading waterige verdikkingsmiddelsaus dan ben je hier verkeerd.

kamio133 kamio133 15 januari 2011

Hoeveelheid valt erg tegen, kwaliteit kan ook nog wel eens schommelen.

Karel2 Karel2 6 oktober 2009

Echt een verrassing om eens te gaan eten hier!!! Was altijd het doorsnee Chinese eten gewend maar dat vind je hier gelukkig niet op de kaart! We hebben ons compleet laten verrassen door de menu keuze van de eigenaresse en het eten was TOP en ook nog betaalbaar :-)

Proever59362 Proever59362 23 juni 2008

Ik snap echt al dat negatief schrijven van mijn voortgangers niet over dit restaurant...??? Hier moet je inderdaad niet heengaan als je Hollands-Chinees wilt eten! Hier ga je heen om echt lokaal Whenzhounees Chinees te eten,
-tussen de Chinese mensen!!!-, en mag je je eigen verse krab, kreeft of vis uitzoeken in de open keuken voor een hele lage prijs! En waar drink je tegenwoordig nog een biertje of wijntje voor maar 1,50 Euro? Vraag de uiterst vriendelijke gastvrouw om je te helpen met een keuze van de menukaart en laat je verrassen door 'vreemde' gerechten. Hier krijg je heimwee naar China als je daar op vakantie bent geweest! Hier kun je eten tussen de Chinese gasten! Echt een aanrader, zeker om de lage rekening!!!

Proever69076 Proever69076 22 december 2007

Afgehaald, te vet en niet lekker, ga niet weer naartoe.

Hoogkamer Hoogkamer 21 november 2007

Hebben hier laatst afgehaald. Conclusie: te duur, te vet, te slecht. Loop even door naar de Chinese muur. Dat is in ieder geval smaakvoller

Proever63056 Proever63056 15 juli 2007

Wij hebben hier gegeten en we vonden het echt niet goed. Missschien als je vis neemt, wat wij niet hadden? Vegetarische vis en veg kip kunnen we echt afraden en de rest beviel ook niet. Jammer, want we gingen gelokt door alle goede aanbevelingen van iens.

Proever28137 Proever28137 1 juli 2007

Op een donderdagavond hier gegeten. Een ware belevenis! ALLE producten vers en goed bereid. WIj hebben genoten van de gefrituurde varkensribbetjes, de ST. Jakobsschelpen met bosuitjes en glasmie. Daarna volgde roergebakken peultjesblad(!) met knoflook en sesamolie. Hoogtepunten waren de roergebakken ossenhaas met mini paksoy in een heerlijke saus en de garnalen met snijbonen. Dit alles onder het genot van Chinese thee en een goed glas wijn.... Opvallend detail: zowel Chinezen als Nederlanders genieten hier van de Chinese keuken.

Proever62399 Proever62399 30 juni 2007

Afgelopen weekend geweest. Het eten was echt op het wenzhuonese. Persoonlijk vind ik het zelf niet echt lekker. Het was zout/ zuur..... het is denk ik meer geschikt voor echte Chinezen. .
Ik zou persoonlijk zelf niet terug gaan, omdat de smaak mij niet echt bevalt en het sfeer....

Proever61524 Proever61524 7 juni 2007

Als je China gewend bent, is dit een verademing na alle verhollandste Chinezen. Heerlijke jiaozi gegeten en erg verse vis. Jammer dat we de enige gasten waren en ge-entertaind werden met keybordmuziek op cd. Niet gezellig genoeg om een hele avond te tafelen dus. De gastvrouw is daarentegen wel een reden om evente blijven zitten. Erg aardig! Hier gaan we vaker eten!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over When Zhou