Perfect restaurant voor wie van echt chinees eten houdt of dat graag wilt proberen. Dit is onder Chinesen een bekende en favoriete plek om uit eten te gaan, hetgeen automatisch betekent dat het eten goed is. Eenzelfde 'test' kunt u gebruiken om te bepalen of een Japans restaurant deugt.
Voor wie over 'te vet' klaagt, ja verassing, eten in China is vaak vet, wordt met veel olie gebakken. Wees liever blij dat er in Nederland enkele restaurants zijn die zich niet aan de "boerenkool met spruitjes" smaak hebben aangepast. Heeft u liever typische neder-chinees die drijft in een lading waterige verdikkingsmiddelsaus dan ben je hier verkeerd.
Echt een verrassing om eens te gaan eten hier!!! Was altijd het doorsnee Chinese eten gewend maar dat vind je hier gelukkig niet op de kaart! We hebben ons compleet laten verrassen door de menu keuze van de eigenaresse en het eten was TOP en ook nog betaalbaar :-)
Ik snap echt al dat negatief schrijven van mijn voortgangers niet over dit restaurant...??? Hier moet je inderdaad niet heengaan als je Hollands-Chinees wilt eten! Hier ga je heen om echt lokaal Whenzhounees Chinees te eten,
-tussen de Chinese mensen!!!-, en mag je je eigen verse krab, kreeft of vis uitzoeken in de open keuken voor een hele lage prijs! En waar drink je tegenwoordig nog een biertje of wijntje voor maar 1,50 Euro? Vraag de uiterst vriendelijke gastvrouw om je te helpen met een keuze van de menukaart en laat je verrassen door 'vreemde' gerechten. Hier krijg je heimwee naar China als je daar op vakantie bent geweest! Hier kun je eten tussen de Chinese gasten! Echt een aanrader, zeker om de lage rekening!!!