| Keuken | Hollands |
| Huiswijn per fles | €15.75 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Bieb 19 december 2010 | |
Bediening erg arrogant, personeel heeft meer oog voor de dronke dame aan de bar die haarzelf aanbiedt dan voor de gasten die verteren! Beetje jammer maar ook wel vertier... Het eten was redelijk, geen voldaan gevoel maar ook niet slecht. De prijsverhoudingen kloppen in mijn ogen geheel niet. Ik kom hier niet meer terug voor diner. Voor aandacht van de bediening kun je hier beter aan de bar zitten... Ook niet verkeerd hoor. |
klien78 8 maart 2009 | |
wat een belachelijk hoge prijzen voor het eten. Ze pretenderen een chique zaak te zijn, maar vallen dan toch aardig door de mand. Kwalitatief schieten ze daarvoor te kort. jammer |
Proever60736 16 december 2007 | |
Het eten is prima en niets op aan te merken, maar de bediening laat nogal eens een steekje vallen. Het bestek laten vallen bij tafels dekken en dit komt dan toch weer in de schoonbestekbak terecht, glazen omstoten en trage bediening waardoor de een al met het hoodfgerecht klaar zit en de tafelgenoot nog lang moet wachten.
Proever55337 15 november 2007 | |
Afgelopen dinsdag wezen eten met zijn wat vrienden.
Proever60736 17 mei 2007 | |
Eten is prima en creatief. Ook de presentatie op de borden is goed. Echter de bediening laat erg te wensen over. Van het gezelschap krijgen niet allen tegelijk hun gerecht. Omstoten van servies niet grondig schoongemaakt. Gevallen bestek uit bestekla wordt niet meteen verwijderd, waardoor grote kans toch gebruikt te worden. Tamelijk lang wachten op menukaart. |
Geef zelf je mening over Made in Holland