Ik haal(de) hier regelmatig vis, maar vind de kwaliteit steeds slechter worden. Ook ruikt het hier erg naar vis, wat betekend dat de vis niet vers genoeg is. Verse vis ruikt niet. Ga maar eens naar de vis markt in Tokyo, 7000 viskramen en je ruikt niets.
Onlangs een bak gemarineerde, rauwe garnalen gekocht. Nou, zo zout heb ik het nooit gegeten! Die garnalen waren compleet geruineerd door de ongelooflijke hoeveelheid zout die in de marinade moet hebben gezeten.
Doodzonde van deze 'verantwoord' gevangen garnalen waarvoor duur betaald is. Sorry, dan maar weer naar de markt...
Merkwaardig te lezen dat men hier zo \'vriendelijk\' voorlichting zou geven over \' visvriendelijke vangst\' . Zodra je hiernaar informeert word je door het voltallige personeel uitgelachen. Daarna geen enkele \' voorlichting\' alleen blikken van verstandhouding met andere klanten. Duidelijk voorbeeld van 1e en laatste keer dus.
Alsof ik zaterdag even in Zuid Frankrijk was! Buiten oesters en kreeft van het ijs. En wat een prachtige vissen binnen in de vitrine. En dan de duurzaamheid van de visserij ook nog stumuleren. Hoop dat de heerlijke trateurlijn uitgebreid kan worden zodat ik nog vaker langs kan komen. Aanwinst voor de stad!