7.4
8.0
Toon telefoonnummer (0348) 415 300

1 2 3 ouder »

Haute Cuisine Haute Cuisine 3 april 2012

Wat blijft Breuren toch een heerlijke plek! Afgelopen zaterdag lekker geluncht met de kinderen. De bediening is vriendelijk en alles kan!
Verder heerlijk eten. Prijs-kwaliteit verhouding is helemaal niets mis mee!
Ga zo door Breuren, wij blijven komen!

brunello brunello 27 maart 2012

Team Breuren, elke keer is het weer genieten bij jullie! Ik zie berichten over te duur, maar dat herken ik niet. Beste mensen, ga eens naar restaurants in andere steden, dan krijg je een gerecht dat wellicht een euro voordeliger is, maar nog niet 10% van de kwaliteit en smaak die je bij B+ krijgt.
Blijf vooral Woerden verrassen met heerlijke combinaties en prettige wijnen! Wij genieten volop van jullie heerlijke lunches en dineetjes!

hamb hamb 10 februari 2012

Gelunched, niet goedkoop. Uitsmijter rond de 8 euro. Club Sandwich 10,00.
Ok, was veel. Maar brood heeft harde korsten...De club Sandwich met stukjes kip was prima, veel, bijna iets te veel...;-) Al met al helaas niet lekker genoeg om terug te komen, cq gezien de prijzen ook. Met 1 volwassen en 3 grotere kinderen sta je voor een lunch met wat drankjes zo ineens ruim 50,00 af te rekenen, beetje gortig dus....

DeKeizer DeKeizer 12 september 2011

Gezellig terras, redelijk smaakvol eten, stevige prijzen voor drinken en eten. Snelheid en alertheid van de bediening kunnen wel omhoog.

bowen22 bowen22 24 augustus 2011

De maaltijden die wij hebben besteld waren simpel van aard maar meer dan goed te noemen. De service was ook boven verwachting goed. Er werd regelmatig gevraagd of wij nog iets wilden drinken. Bestellen en afrekenen gingen ook vlot. Kortom, wij hebben genoten!

Katarina91 Katarina91 30 juni 2011

Ik heb hier alleen nog op het terras wat gedronken (meerdere malen), maar de ervaring die ik daar aan over heb gehouden, heeft me laten besluiten hier zeker niet te gaan eten! Op het terras heb je twee 'soorten' bediening, halers/brengers en degene die de bestelling opnemen. De halers/brengers zijn constant in zicht en zorgen er ook voor dat het allemaal netjes blijft, heel fijn dus. Maar degene waar je bij kan bestellen, is vaak niet in zicht en ook niet te vinden. De belofte dat deze wordt gestuurd door een haler/brenger, is leuk, maar duurt vaak heel erg lang (10 minuten vind ik erg lang voor het opnemen van een bestelling). Daarnaast zijn ze gruwelijk duur. Dit zou niet erg zijn als je alles binnen een minuut voor je neus hebt, maar dit is dus niet het geval. Ik zou aanraden om alle serveersters gewoon bestellingen op te laten nemen, daardoor zal alles een stuk sneller gaan.

cornelisM cornelisM 26 mei 2011

prima kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Een verassende kaart waar je gemakkelijk je eigen menu mee kunt samenstellen. Regelmatig nieuwe gerechten en speciale aanbiedingen. prettige bediening.

bella dare bella dare 10 oktober 2010

Erg leuk terras, goede bediening en een erg leuke kaart. Goede prijzen

JJelier JJelier 1 september 2010

Ik heb er geluncht met mooi weer op het terras.Bediening was aardig maar onhandig. Tot 2x toe gerechten bij het verkeerde tafeltje geleverd, tot 2x toe omgegooide (gevallen) glazen. Daarnaast vind ik de prijs kwaliteitverhouding slecht. Rauwkost met dip kost bijvoorbeeld 5 euro. Dat was niet meer dan een groot glas met wat komkommer en een lange wortel. Ziet er leuk uit, maar is zeker geen 5 euro waard. Oesters waren wel lekker maar de dressing met rode ui niet aan te bevelen. Zonde van de zachte oestersmaak. In totaal was ik 51 euro kwijt, maar helaas niet tevreden.

Floris Eetgraag Floris Eetgraag 5 april 2010

Lekker eten, porties wat karig. Bediening is prettig. Het is erg lawaaierig

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Breuren