Op het ‘beste terras van Woerden drink je in de zomer een biertje’ en kan je vervolgens blijven hangen voor lunch of diner. Het eten is ‘goed en gevarieerd’ maar voor een enkeling ‘iets te bijzonder’. Fijn is ’het gevoel dat je heel gezond zit te eten’ door de vele ‘gebakken groentes en lekkere salades’. Jammer dat de ‘porties wat karig’ zijn en dat de akoestiek binnen ‘te wensen overlaat’. Een ander nadeel is ‘het niet kunnen reserveren en de kleine hoeveelheid tafeltjes’, maar ‘dat heeft ook wel weer z'n charme’.
De keuken snapt blijkbaar niet hoe je een gamba moet bakken. Ze worden half rauw geserveerd. Wel goed dat het personeel dat dan achteraf opmerkt, maar er vervolgens ook niets aan doet. Slechte service.
De maaltijden die wij hebben besteld waren simpel van aard maar meer dan goed te noemen. De service was ook boven verwachting goed. Er werd regelmatig gevraagd of wij nog iets wilden drinken. Bestellen en afrekenen gingen ook vlot. Kortom, wij hebben genoten!
Ik heb hier alleen nog op het terras wat gedronken (meerdere malen), maar de ervaring die ik daar aan over heb gehouden, heeft me laten besluiten hier zeker niet te gaan eten! Op het terras heb je twee 'soorten' bediening, halers/brengers en degene die de bestelling opnemen. De halers/brengers zijn constant in zicht en zorgen er ook voor dat het allemaal netjes blijft, heel fijn dus. Maar degene waar je bij kan bestellen, is vaak niet in zicht en ook niet te vinden. De belofte dat deze wordt gestuurd door een haler/brenger, is leuk, maar duurt vaak heel erg lang (10 minuten vind ik erg lang voor het opnemen van een bestelling). Daarnaast zijn ze gruwelijk duur. Dit zou niet erg zijn als je alles binnen een minuut voor je neus hebt, maar dit is dus niet het geval. Ik zou aanraden om alle serveersters gewoon bestellingen op te laten nemen, daardoor zal alles een stuk sneller gaan.
prima kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Een verassende kaart waar je gemakkelijk je eigen menu mee kunt samenstellen. Regelmatig nieuwe gerechten en speciale aanbiedingen. prettige bediening.